ייעוץ ומידע על עגלה

• הוסף לסימניות
עגלה לתינוק[לא טיולון]
לא כבדה ,יציבה ושפני התינוק מופנים לאמא.
למי שיש המלצות על דגמים מסויימים.
תודה

• הוסף לסימניות
ממליצה על העגלה שאני קניתי :)
פג סוויץ' 2011.

נשכבת 178 מעלות (אפשר להשכיב על הבטן בכיף), ריפוד מאוד איכותי ומקיף שבשלב הראשוני גורם לעגלה להיראות כאמבטיה ובשלב שהתינוק קצת גדל אפשר להסיר אותו ולקבל עגלה במראה יותר קליל. אני מאוד אהבתי את האפשרות כי אין את הסרבול עם האמבטיה בקיפול, באחסון וכדו'.

הפטנט של העגלה זה כמובן ה"סוויץ'" על שמו היא נקראת: ניתן להוציא את מרכב העגלה מהשלדה ולסובב אותו כך שהפנים כלפי האמא או כלפי חוץ, מה שיוצר עגלה עם שלל מצבים. גגון גדול מאוד (ויפה) עם פתח הצצה ו- 4 מצבי פתיחה, ניתן להסיר חצי ממנו למראה קליל יותר.

יתרונות נוספים:
כל ריפוד העגלה מוסר בקלות וניתן לכביסה במכונה.
4 הגלגלים מסתובבים 360 מעלות לנוחות מירבית ולכולם אפשרות נעילה.
מתקפלת בקלות לקיפול מטריה גם כשפונה כלפי האמא וגם כשפונה לחוץ בלי לפרק את המרכב.
סל גדול בתחתית העגלה ומתקן לבקבוק.

וחוץ מזה העגלה באמת יפה...
אני קניתי את הדגם האפור בהיר עם העיגולים באפור כהה ומאוד אהבתי שיש לעגלה דגם לא חלק...
מצרפת תמונה:
moz-screenshot-4.png
צפה בקובץ המצורף 99985

קבצים מצורפים

• 802578_9.jpg
    KB 6.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לי יש את המקבילה שלה- פליקו P3- שאין לה את האפשרות של הסוויץ', אבל בשאר הדברים היא ממש אותו דבר, והיא באמת נהדרת!

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
מה מחירה, ואיפה קונים?האם יש טעם לחפש אותה ביד2?

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת בדיוק לקנות אותה אכן ראיתי ביד 2 במחירי מציאה ממש.
במקור היא עולה כ2000+
ויש אפשרות ביד 2 למצוא כאלה שכמעט ללא שימוש ב1000 ופחות.

אגב יש עכשיו איזה מבצע של "פג" תבררי שאם קונים מדגמי 2011 מקבלים איזה 700 שקל בתווי קניה. שווה לברר. אם מישהו יודע יותר פרטים אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;620902:
לי יש את המקבילה שלה- פליקו P3- שאין לה את האפשרות של הסוויץ', אבל בשאר הדברים היא ממש אותו דבר, והיא באמת נהדרת!

אכן היתה לי את הפליקו P3 אצל הבנות הגדולות והייתי מאוד מרוצה, רק שהיה חסר לי עניין הסוויץ'. כשראיתי שיש את אותה עגלה עם אפשרות סיבוב המרכב (וכמובן עם שיפורים שנעשו מדגם לדגם) מאוד התלהבתי.
דרך אגב, מי שלא אוהב 2 ידיות - יש את אותה עגלה עם ידית אחת והיא נקראת "פג פרגו סוויץ' איזי דרייב" וכל הפונקציות שלה זהות חוץ מעניין הקיפול (לא מתקפלת מטריה).

דרך אגב, שכחתי לציין שיש גם כיסוי גשם שמתלבש בדיוק על העגלה ושיש אפשרות להרכיב סלקל של פג ישירות על המרכב (אם למשל נוסעים ברכב, שמים את הסלקל ככסא בטיחות, שמים רק את המרכב בתא המטען וחוסכים מקום וכשרוצים לרדת מהרכב ולעשות סיבוב מחברים את הסלקל למרכב ומטיילים...

מחיר, נכון לאפריל 2011: 2500 ש"ח.

לגבי יד שנייה, שימי לב שהדגם שכתבתי עליו הוא 2011, הבנתי שבדגם 2010 אין א כל האופציות ונראה לי שבמקום שמרכב מתהפך הידית מתהפכת או משהו כזה, בקיצור - תבררי...

• הוסף לסימניות
על הדרך, מכירים עגלה בשם אויסטר- oyster?
יש לקנות אותו רק בבייבי סטאר (בארות יצחק/בני ברק). עגלה מאנגליה.
יש למשהו נסיון עם העגלה הזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;621053:
אכן היתה לי את הפליקו P3 אצל הבנות הגדולות והייתי מאוד מרוצה, רק שהיה חסר לי עניין הסוויץ'. כשראיתי שיש את אותה עגלה עם אפשרות סיבוב המרכב (וכמובן עם שיפורים שנעשו מדגם לדגם) מאוד התלהבתי.
דרך אגב, מי שלא אוהב 2 ידיות - יש את אותה עגלה עם ידית אחת והיא נקראת "פג פרגו סוויץ' איזי דרייב" וכל הפונקציות שלה זהות חוץ מעניין הקיפול (לא מתקפלת מטריה).

דרך אגב, שכחתי לציין שיש גם כיסוי גשם שמתלבש בדיוק על העגלה ושיש אפשרות להרכיב סלקל של פג ישירות על המרכב (אם למשל נוסעים ברכב, שמים את הסלקל ככסא בטיחות, שמים רק את המרכב בתא המטען וחוסכים מקום וכשרוצים לרדת מהרכב ולעשות סיבוב מחברים את הסלקל למרכב ומטיילים...

מחיר, נכון לאפריל 2011: 2500 ש"ח.

לגבי יד שנייה, שימי לב שהדגם שכתבתי עליו הוא 2011, הבנתי שבדגם 2010 אין א כל האופציות ונראה לי שבמקום שמרכב מתהפך הידית מתהפכת או משהו כזה, בקיצור - תבררי...

ממליצה בחום!
יש לי אותה עוד מהבת הגדולה (כמעט 3 שנים), מהדגמים של 2008 - כשהיא יצאה לראשונה. בצבע אדום, (דווקא אני מאד אוהבת, אפילו שכשקניתי כבר היה דגמים של 2009 ובכ"ז העדפתי את ה2008)
הפונקציות זהות (עדן - המרכב מתהפך מהתחלה. הרי מכאן השם סוויטש. בפג 'אונו', הידית היא זו שמתהפכת)
אצל הגדולה שלי, היא שימשה אותו מהלידה (שהיא ממש כמו אמבטיה, עם כיסוי רגליים יפה והפנים לאמא) עד שהיא גדלה (הופכים את העגלה, והיא משמשת כטיולון)
ועכשיו גם הקטן שלי נהנה ממנה - והיא נראית חדשה!
כביסה קלה ועדינה (הכל נשלף!) עושה אותה חדשה לגמרי, לא משנה איזה כתמים יש עליה..

אני מאד מאד אוהבת את העגלה. אני מאמינה שגם בילד הבא (בע"ה) אני אשאר איתה. ורק אחדש את הריפוד (בלידה האחרונה רציתי לחדש את הריפוד, אבל רצו ע"ז 1000 ש"ח אז לא השתלם לי, כי היא ממש נראית חדשה)

הכיף בעגלה הזו, שגם כשהילדה גדלה והפכנו ל'טיולון', אם יצא לנו לצאת בערב, והיא היתה ישנה, פשוט היינו הופכים את העגלה חזרה עם הפנים אלינו (סיפור של 20 שניות), משכיבים ל-180, סוגרים היטב והילדה ישנה לה שנת ישרים..

אגב, אני חייבת לצין - אם את מחפשת עגלה 'קלה' - זה לא זה. היא שוקלת בערך 11 ק"ג. אבל באמת שהיא שווה את זה.. (שוב - עם הגדולה שלי היית עד גיל שנתיים + בעגלה, לא הפריע לי הכובד)

• הוסף לסימניות
אגב, בדיוק בשבוע שעבר אבד לי הכיסוי רגליים!
הלכנו ברגל עם שני הילדים, והגדולה רצתה גם על העגלה, אז הורדתי את הכיסוי, בעיקרון שמתי אותו בסל למטה, והושבתי את הגדולה לפני הקטן.

ורק יום אחרי, אני מגלה שהכיסוי לא נמצא! מתסכל לגמרי. יודעים אם אפשר להשיג רק את זה איפשהו (וזה עוד מדגמי 2008..)? שלחתי היום פנייה ל'פופיק', עוד לא חזרו אלי. מקווה לבשורות טובות. כי העגלה ממש מורידה מערכב בלי הכיסוי..

ואגב, מצו"ב תמונה של העגלה עכשיו, אחרי 3 שנות שימוש.. מוזמנים להתרשם איך היא נראית 'חדשה'. (בתמונה המושב קצת מוגבה, אבל בעיקרון היא נשכבת ל-180)

קבצים מצורפים

• IMG_0073.jpg
    KB 154 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;621498:
אגב, אני חייבת לצין - אם את מחפשת עגלה 'קלה' - זה לא זה. היא שוקלת בערך 11 ק"ג. אבל באמת שהיא שווה את זה.. (שוב - עם הגדולה שלי היית עד גיל שנתיים + בעגלה, לא הפריע לי הכובד)

באמת עד דגמי 2010 העגלה שקלה 11 ק"ג אבל דגמי 2011 כבר שוקלים רק 9.9 ק"ג.

• הוסף לסימניות
יש למישהיא עוד המלצות?או שפג נחשב להכי טוב?[או אולי רק הדגמים האמורים?]

• הוסף לסימניות
מבחינתי, אין על עגלות של פג. (עוד מהזמן שאמא שלי היתה עם תינוקות קטנים..) אני כבר 3 שנים עם אותה עגלה (כבר ילד שני) והיא ממש חדשה. כל תקלה קטנה - בשנה הראשונה יש שירות אחריות VIP באים עד אליך ואם צריך לקחת לתיקון מביאים לך עגלה חילופית. וחוץ מזה עוד 2 של אחריות.

• הוסף לסימניות
כן. השאלה מה קורה כשקונים עגלה יד שניה..?

• הוסף לסימניות
ב
נכתב ע"י סא;627346:
כן. השאלה מה קורה כשקונים עגלה יד שניה..?

הן עגלות חזקות מאוד, נראה לי שכל הדגמים טובים מבחינת חוזק. (יש לי את הפליקו P3 כבר 6 שנים והיא כמו חדשה- כולל לעלות שלוש קומות בלי מעלית, ולשים עליה שני ילדים...) החברה עם גב, ולא נעלמת לך מחר, והכובד- סביר בהתחשב בחוזק העגלה. המקבילות בחברות המובילות- כמו אינגליזינה וכו' כבדות יותר. הפג נכנסות לאוטובוס ובאגז'ים בקלות- לפחות זו שיש לי. תבדקי בספציפית שאת רוצה לקנות האם היא עוברת במעברים באוטובוס ונכנסת בקלות לתא המטען.

• הוסף לסימניות
יד שניה צריך לבדוק ביסודיות כמה זמן היא היתה בשימוש לכמה ילדים באיזה תדירות שימוש וככה להחליט... בעיקרון על העגלה הזאת אני עכשיו באמצע לבדוק יש אחת בבני ברק שמוכרת את זה חודש בשימוש 1100. ממש מציאה! אני קניתי בזמנו את העגלת תאומים בחצי מחיר שהשתמשו בה 4 פעמים חלק מהחלקים היו עדיין עם הניילון.
בקיצור לדעתי צריך ושווה לחרוש תקופה על האתר הזה... ולא לסמוך על תמונות מהאינטרנט אלא לבקש שישלחו לך תמונה של העגלה ספציפיפית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;627319:
הייתי ממליץ על עגלת "אפל".
עיצוב אלגנטי, דומה מאוד לבגבו, ניתן להשיג א"ז בבייבי מישל, ירושלים- תלפיות
זה עלה עד לפני כמה חודשים 3000 ש"ח. אבל עכשיו הם עשו מבצע שזה עולה 2000 ש"ח, ומקבלים 1000 ש"ח מתנה לקניית מיטה או שידה לתינוק.
אשתי מאוד מרוצה מזה, כי זה מגיע גם בשני חלקים (לגיל מתקדם יותר) ואפשר להרכיב א"ז עם פנים קדימה או אחורה. והחלק השני אפשר ג"כ לכנוונן ל4 מצבי שיפוע (ג"כ פנים ואחור).
וזה גם יציאה מהשגרה, כי זה לא כ"כ מוכר, כי הם היבואנים היחידים.
כדאי מאוד לברר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;627319:

תלוי מה את מחפשת? יופי יוקרה? פרקטיות? המעלה בפג שהם משלבים את הפרקטיות עם היוקרה בעיקרון יש המון עגלות יוקרתית עם אמבטיה כגון מוצי, בוגבו, סטוקי בכל חנות ידעו להציע לך אבל את צריכה לבדוק אם מתאים לך לקפל עגלה בכמה שלבים (לפרק את האמבטיה ובחלקם את הטיולון ואח"כ לקפל את השלד) אם יש לך מקום אכסון לאמבטיה ולעגלה (לאיזה גודל היא מתקפלת?) קחי בחשבון שהאמבטיה זה 3-5 חודשים גג מתוך תקופת שימוש ממוצעת של שנתיים וחצי בעגלה לילד
אם את נוסעת הרבה באוטובוסים תראי אם מתאים לך לעלות עם עגלה גדולה לאוטובוס? או לחילופין איך את מקפלת?
אם יש לך מעלית לבנין קחי בחשבון שיש עגלות שצריך לפרק להן גלגל כדי שיכנסו למעלית (סיפור של חצי שניה אבל מעצבן)
בקיצור... אני אחרי עבודת מחקר יסודית, הגעתי למסקנה שהעגלות היוקרתיות מסרבלות את העניין. הפג הוא משהו באמצע (גם להם יש דגמי יוקרה) ואם תרצי על העגלת סויטש יש אפשרות לקנות אמבטיה או סלקל בנוסף

עוד אפשרות של מי שאוהב את האמבטיות- לקנות עגלת בייבי ג'וגר עם אמבטיה ואז את נשארת עם טיולון כייפי ונח ולא צריכה לקנות אחר כך טיולון.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הקיפול של הפג ממש לא נח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;627540:
הקיפול של הפג ממש לא נח.
מסכימה איתך 100 אחוז. אבל זה החיסרון היחיד שלו לדעתי. במיוחד שזה קיפול מטריה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;627549:
מסכימה איתך 100 אחוז. אבל זה החיסרון היחיד שלו לדעתי. במיוחד שזה קיפול מטריה.

לדעתי הוא נוח בהרבה מעגלות היוקרה האחרות, אולי מלבד הסיטי מיני או איך שקוראים לה. וגם הפשוטיות נתקפלות בקלות. היקרות כפי שראיתי כולן מסורבלות עד אימה.
הפג מתקפלת ביד אחת, בשלוש פעולות קצרצרות. כך דעתי בכ"א..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....