נכתב ע"י red;620902:לי יש את המקבילה שלה- פליקו P3- שאין לה את האפשרות של הסוויץ', אבל בשאר הדברים היא ממש אותו דבר, והיא באמת נהדרת!
נכתב ע"י eden7115;621053:אכן היתה לי את הפליקו P3 אצל הבנות הגדולות והייתי מאוד מרוצה, רק שהיה חסר לי עניין הסוויץ'. כשראיתי שיש את אותה עגלה עם אפשרות סיבוב המרכב (וכמובן עם שיפורים שנעשו מדגם לדגם) מאוד התלהבתי.
דרך אגב, מי שלא אוהב 2 ידיות - יש את אותה עגלה עם ידית אחת והיא נקראת "פג פרגו סוויץ' איזי דרייב" וכל הפונקציות שלה זהות חוץ מעניין הקיפול (לא מתקפלת מטריה).
דרך אגב, שכחתי לציין שיש גם כיסוי גשם שמתלבש בדיוק על העגלה ושיש אפשרות להרכיב סלקל של פג ישירות על המרכב (אם למשל נוסעים ברכב, שמים את הסלקל ככסא בטיחות, שמים רק את המרכב בתא המטען וחוסכים מקום וכשרוצים לרדת מהרכב ולעשות סיבוב מחברים את הסלקל למרכב ומטיילים...
מחיר, נכון לאפריל 2011: 2500 ש"ח.
לגבי יד שנייה, שימי לב שהדגם שכתבתי עליו הוא 2011, הבנתי שבדגם 2010 אין א כל האופציות ונראה לי שבמקום שמרכב מתהפך הידית מתהפכת או משהו כזה, בקיצור - תבררי...
נכתב ע"י sarit_f;621498:אגב, אני חייבת לצין - אם את מחפשת עגלה 'קלה' - זה לא זה. היא שוקלת בערך 11 ק"ג. אבל באמת שהיא שווה את זה.. (שוב - עם הגדולה שלי היית עד גיל שנתיים + בעגלה, לא הפריע לי הכובד)
נכתב ע"י סא;627346:כן. השאלה מה קורה כשקונים עגלה יד שניה..?
הייתי ממליץ על עגלת "אפל".נכתב ע"י סא;627319:יש למישהיא עוד המלצות?או שפג נחשב להכי טוב?[או אולי רק הדגמים האמורים?]
נכתב ע"י סא;627319:יש למישהיא עוד המלצות?או שפג נחשב להכי טוב?[או אולי רק הדגמים האמורים?]
נכתב ע"י נעמי ברקאי;627549:מסכימה איתך 100 אחוז. אבל זה החיסרון היחיד שלו לדעתי. במיוחד שזה קיפול מטריה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים