- הוסף לסימניות
קשה לשמוע עם השיר המקורי אבל זה נשמע ממש יפה
איזה סיגנון זה? r&b?
יפה מאד! תודה על השיתוף.
ממה שהצלחתי לשמוע עם השירה - פחות אהבתי את הסאונד של הסנר (הרבה תדרים גבוהים)
את התופים לדעתי צריך לנמיך
ולא אהבתי את הסינטיסייזר שנכנס ב- 00:17. לדעתי הוא מיותר. אולי כי אני מכירה את המקור, היתכן שסגנון השירה העכשוי יותר משתלב...
נתחיל מזה שמדובר בלחן שמימי! (כבוד לאורי ודיסלבסקי)
אהבתי מאוד את העיבוד, הסאונד של התופים מדהים.
מאוד אהבתי גם את הפסנתר בסיום, עד כמה שזה נשמע פשוט.
בפעם הראשונה, הפסנתר במילה 'הבטחתם' (אביב) לא יושב בדיוק במקום.
ממש ליד זה, נשמע לי שבאקורד במילה 'אביב' יש צליל לא קשור.
קיצר, עיבוד אלטרנטיבי מעולה!
הריוורב של התופים לא תואם חלק מהכלים?
תודהנכתב ע"י Cubase Less;989336:סרול תודה, יש לך אוזניים בלי עין הרע, אני הבנתי על מה אתה מדבר (חושב שהבנתי לפחות) אתה צודק אבל מה לעשות, אני מאד משתדל לא לעשות קוונטייז לפסנתר, שישמע הכי אותנטי שאפשר. אז יש מצב שמשהו ברח קצת...לא נורא![]()
חחחח.... חגי באמת מעולה. הוא פשוט יודע ה-כ-ל על התוכנה הזאת.נכתב ע"י Cubase Less;989472:שמעתי, אבל אני מתעצל לגשת אליו ומעדיף את ה Im not Quantize
נשמע שאתה עושה שם חיל.... לפחות למורה אחד שם הייתי מוכן לצחצח נעליים בשביל ללמוד ממנו כמה דברים(חגי ד) אבל בקצב הזה... נראה לי שאני צריך לחשוב יותר על הנעליים שלך.
למה לא בדיוק? - אם נתייחס להקשות הראשונות אחרי המטרונום ולפני הטמטמים, אז יש שם סנר רגיל... אבל זה בקטנהנכתב ע"י Cubase Less;989336:אני מקווה ששמת לב שזה לא בדיוק סנר אלא הקנט של הסנר וכך הוא אמור להישמע פחות או יותר מבחינת תדרים. בקשר לעוצמה של התופים, אסביר מיד...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים