זה השיקול בבחירת בי"ח ללידה?מבררת אם מקבלים שם משהו שווה מהבית חולים (כמו במעיני הישועה)
מתנה או משהו אחר (לידה ראשנה)
תודה
| yoldot#laniado.org.il |
ממש לא שיקול.זה השיקול בבחירת בי"ח ללידה?
הייתי שם בסיור לאחרונה, אני יודעת שמביאים החזר נסיעות צד אחד, החזר קטן אם לקחת דולה שבהסכם איתם והחזר על יום אחד בבית החלמה למי שמאושפזת יומיים.
בירורים מול שביל הלידה
yoldot#laniado.org.il
באמת אכפת לך מה השיקולים של כל אחת ואחת?זה השיקול בבחירת בי"ח ללידה?
הייתי שם בסיור לאחרונה, אני יודעת שמביאים החזר נסיעות צד אחד, החזר קטן אם לקחת דולה שבהסכם איתם והחזר על יום אחד בבית החלמה למי שמאושפזת יומיים.
בירורים מול שביל הלידה
yoldot#laniado.org.il
לא בחרה במתנה. בחרה ללדת שם. השתחררה שעה לפני שבת. ושאלה אם היתה אמורה לקבל משהו או לא.באמת אכפת לך מה השיקולים של כל אחת ואחת?
לאחת בא מתנה לשניה בא חווית לידה, לשלישית חווית אשפוז ועוד כהנה וכהנה.
וזו שבחרה במתנה לא צריכה להתנצל....
אז זה מקובל שיש איזה מתנה... בגלל זה היא ביקשה לברר. לא שחייבים לה משהו...ילדתי פעמים בשערי צדק, ובשתי הפעמים אזלה להם המתנה הוורודה כשהשתחררתי
מצד שני - יש להם גם מתנה שנותנים עוד במהלך האישפוז, אותה קיבלתי, פעם אחת משאבה ידנית של אוונט, ופעם אחד תיק לעגלה
לא נרשמה. ילדה בהפתעה בתחילת תשיעי...צריך להירשם אצלם במחלקת יולדות ואז מקבלים מארז של האגיס נראה לי וכל מיני מוצצים, טיטולים, סבונים וכו
שתתקשר למחלקה ותשאל
אין מתנה מהבית חולים.
ילדתי שם פעם אחת, לא היתה מתנה.ילדתי פעמים בשערי צדק, ובשתי הפעמים אזלה להם המתנה הוורודה כשהשתחררתי
מצד שני - יש להם גם מתנה שנותנים עוד במהלך האישפוז, אותה קיבלתי, פעם אחת משאבה ידנית של אוונט, ופעם אחת תיק לעגלה
נרשמים שם במחלקה אחרי הלידה במהלך האשפוז, שתתקשר למחלקה אולי יתנו לה גם עכשיו.לא נרשמה. ילדה בהפתעה בתחילת תשיעי...
תודה
זה מה שהיא רצתה לברר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //