את מסכנת את הילדים שלך!!!!!!דעה לא פופולרית
הילדים שלי סרבני אכילה כל אחד ברמתו
אבל - ממתקים - אין בבית !
אוכל בצהריים - ילד שלא גמר את הצלחת - של ציפורים..- אין חברים בצהריים - לא יורדים לגינה ולא מקבלים שכנים לבית
זה ברור להם מאד שאני רצינית בזה וזה דיכאון צהריים שלמים להיות לבד..
אז גם אם זה איכס - והם ממש עושים לי הצגות שהם מקיאים וכו הם יושבים כמובן עם סיפור שכנועים וכו וכו - ואוכלים בצער רב וביגון קודר
אני לא נרתעת להכריח ממש - ושיקומו לי כל היועצים למינהם - עד שלא הכרחתי לאכול - חביתה / תפוח /מלפפון
ועוד כמה דברים חיוניים - לא נגעו בפרות ירקות וחלבון !!! על כל סוגיו!!! בכלל !!! ואין לזה תקווה אחרת - זה השיטה שלי
ילד חייב לאכול - וילד כן מגיע לתת תזונה - בפירוש ככה! מאז שהתחלתי להכריח - הם התחילו לאכול!!!
לפני זה הם לא הסכימו לטעום וממילא לא ידעו שזה אכיל בכלל
כמובן שכל מי שהילדים שלו אוכלים רגיל לא מבין מה נסגר - להכריח! ילד! לאכול !
מה פתאום - ילד רעב אוכל ... זה בערך כמו להגיד - מבוגר שבע לא אוכל ........ לכו תתוכחו עם עובדות
ברור שרק מטרנה זה הפרעת אכילה מאד רצינית
לי הדיאטנית של הקופה אמרה לרווח מאד בין הארוחות - לא לתת כלום בין לבין
אני שדרגתי את זה - פשוט כי זה לא עבד ... והתחלתי להכריח ממש - כיום -4 שנים אחרי זה - עובד פלאים
הם רגילים לשבת ולאכול - אין אופציה להבריז - יש כאלה שכיף להם לאכול
יש כאלה שפחות
בכל מקרה את המינימום חובה לאכול
וממתקים ממש - סוכריות וכו - לא אמורים בכלל להיכנס לבית
קשקשנים??????? לא הגזמת?????באמת נחמד לראות את כל הקשקשנים המאיימים והמפחידים שמדברים ממחשבתם בלבד
ללא היכרות עם הבעיה ללא הכרת הנושא
אז בגדול מניסיון הרופא צודק
הפרעת אכילה זה אחד שלא אוכל כלום לא שהוא אוכל מה שהוא אוהב ויש ילדים שלא אוהבים כמעט כלום אז נכון שלפעמים ברזל נמוך מורה על חוסר בברזל אבל לא בהכרח
ומניסיון ברגע שתשחררי אז הילד מרגיש זאת הוא יתחיל לאכול יותר
לכן ממליץ לשחרר שזה לא יהיה עסק אכל ?לא אכל כמה אכל מה אכל כמה נכנס כמה יצא כמה נשאר וכו וכו
פשוט לשחרר ולשחר שיאכל מה שטעים לו ומה שלא לא
ואגב לגבי מטרנה הוא צודק . אין שום בעיה במטרנה מכיר ילדים בגיל 4 וחצי שעדיין עם מטרנה כמה פעמים ביום וזה אגב עדיף משוקו בהרבה אז דעתי מניסיון(אגב גם לנו כבר היתה הפניה למרפאת אכילה וכל הצוות במעון עליו ומי לא ?)
אז אצלי לדוגמה ההכרחה ממש ממש לא עובדת על הילד עם ההפרעות אכילהדעה לא פופולרית
הילדים שלי סרבני אכילה כל אחד ברמתו
אבל - ממתקים - אין בבית !
אוכל בצהריים - ילד שלא גמר את הצלחת - של ציפורים..- אין חברים בצהריים - לא יורדים לגינה ולא מקבלים שכנים לבית
זה ברור להם מאד שאני רצינית בזה וזה דיכאון צהריים שלמים להיות לבד..
אז גם אם זה איכס - והם ממש עושים לי הצגות שהם מקיאים וכו הם יושבים כמובן עם סיפור שכנועים וכו וכו - ואוכלים בצער רב וביגון קודר
אני לא נרתעת להכריח ממש - ושיקומו לי כל היועצים למינהם - עד שלא הכרחתי לאכול - חביתה / תפוח /מלפפון
ועוד כמה דברים חיוניים - לא נגעו בפרות ירקות וחלבון !!! על כל סוגיו!!! בכלל !!! ואין לזה תקווה אחרת - זה השיטה שלי
ילד חייב לאכול - וילד כן מגיע לתת תזונה - בפירוש ככה! מאז שהתחלתי להכריח - הם התחילו לאכול!!!
לפני זה הם לא הסכימו לטעום וממילא לא ידעו שזה אכיל בכלל
כמובן שכל מי שהילדים שלו אוכלים רגיל לא מבין מה נסגר - להכריח! ילד! לאכול !
מה פתאום - ילד רעב אוכל ... זה בערך כמו להגיד - מבוגר שבע לא אוכל ........ לכו תתוכחו עם עובדות
ברור שרק מטרנה זה הפרעת אכילה מאד רצינית
לי הדיאטנית של הקופה אמרה לרווח מאד בין הארוחות - לא לתת כלום בין לבין
אני שדרגתי את זה - פשוט כי זה לא עבד ... והתחלתי להכריח ממש - כיום -4 שנים אחרי זה - עובד פלאים
הם רגילים לשבת ולאכול - אין אופציה להבריז - יש כאלה שכיף להם לאכול
יש כאלה שפחות
בכל מקרה את המינימום חובה לאכול
וממתקים ממש - סוכריות וכו - לא אמורים בכלל להיכנס לבית
בלת"ק חלקי...אז אצלי לדוגמה ההכרחה ממש ממש לא עובדת על הילד עם ההפרעות אכילה
ובשניידר בארוחות שנקראות פיקניק הם אומרים בצורה חד משמעית לא להכריח שזה רק הורס... לטווח הרחוק גם...
השיטה שלהם ארוכה ואנחנו עדיין בתוך הפרעת אכילה אז כך שלא יכולה לכתוב הכל ולפרט
אבל הדבר הכי טוב זה לשבת יחד עם כולם לארוחה וזה בדרכ דבר שגורם לילד לרצות לטעום לפחות. ולהציע מגוון של אוכל
שלום וברכה!
אשמח לקבל מידע מבעלת נסיון לגבי ילד בן 3 סרבן אכילה ברמה מוגזמת!
הבן שלי בן 3 חי על מטרנות!,זה בעצם האוכל העיקרי שלו,
חוץ מזה יש הרבה סוגי ממתקים כמו סוכריות ושוקולדים שהוא מאוד אוהב(חטיפים בקושי..)
ועוד איזה שתי סוגי מעדנים שהוא אוכל בשמחה,
חוץ מזה הילד לא אוכל כלום!!!
מה שאני מנסה בדרכים נעימות וגם פחות כלום לא עוזר,
על כל דבר הוא אומר לי 'איכס' ושהוא לא אוהב(כמובן בלי לטעום)
לאחרונה אני כבר קצת מרגישה שזה חצה את הגבול ומאוד רוצה לטפל בעניין,פשוט אין לי מושג איך.
מבחינת הרופא אין לו שום בעיה שהוא ימשיך עם מטרנות עד 120,
הוא אומר שהרי יש שם כל מה שהגוף צריך ובאמת הילד ברוך ה' בריא ושלם בלי עין הרע,
זה גם לא נקרא הפרעת אכילה כי אין לו שום בעיה ושום בעיה בהתפתחות.
אם למישהי יש נסיון עם דבר דומה ויודעת למי אפשר לפנות לעזרה אשמח מאוד לדעת,
תודה מראש!
הפוך קודם תנסי את גישת שפר לפני שמדביקים לילד שלך כל מיני תוויות ומכניסים אותו לתוך שם של בעיה כזו או אחרת !! בתור אחת שסבלה מכך ! ישר לשלוח ילדים לכל מיני אבחונים על מה?? ההורים סובלים והילד סובל כולם סובלים והבעיה לא נפתרת לאורך שנים אז כנראה שהשיטות האלה לא עובדות לעומת זאת בגישת שפר יש תוצאות ולאחר ייעוץ אני ראיתי תוצאות! כמובן כל אחד והבחירה שלו בסוף. הרבה הצלחהגישת שפר לא מכירה בבעיות אובייקטיביות.
ילד שבגיל שלוש אוכל רק מטרנה, סיכוי גבוה שיש לו בעיה כמו ויסות חושי או כל אחת מהאפשרויות האחרות שעלו פה בשרשור למצבים רפואיים ואחרים שבאמת מפריעים לילד לאכול.
בבקשה אל תנסו את גישת שפר לפני שלפחות שללתם את כל הבעיות האלו, ואתם משוכנעים שהבעיה היא התנהגותית בלבד.
טוב, לדעתי אל תנסו אותה גם על בעיות התנהגותיות או בכלל
שיטת שפר מלמדת את ההורים לאטום את ליבם העיקר שהילדים לא יטרידו ולא ידרשו תשומת לב חלילההפוך קודם תנסי את גישת שפר לפני שמדביקים לילד שלך כל מיני תוויות ומכניסים אותו לתוך שם של בעיה כזו או אחרת !! בתור אחת שסבלה מכך ! ישר לשלוח ילדים לכל מיני אבחונים על מה?? ההורים סובלים והילד סובל כולם סובלים והבעיה לא נפתרת לאורך שנים אז כנראה שהשיטות האלה לא עובדות לעומת זאת בגישת שפר יש תוצאות ולאחר ייעוץ אני ראיתי תוצאות! כמובן כל אחד והבחירה שלו בסוף. הרבה הצלחה
גם הקטנצ'יק שליאשמח לעזרה
הבן שלי בן שנה וחצי אוכל רק מטרנה שלב 2(שלב 3 לא טעים לו) בלי דייסה
לא מסוגל להכניס אוכל ואם כן הכניס לפה הוא מוציא תוך שניה
אבל אם יהיה חטיפים או ביסקוויט על הרצפה הוא יאכל
מרקים אוכל קצת
מכניס הכל לפה חוץ מאוכל
יש לו גם לשון קשורה
אני לא רוצה שיגיע למצב כמו שמתארים פה רוצה לטפל מעכשיו
יש למשהיא נסיון בזה?
סיפור שמזכיר את שלי ממשגם הקטנצ'יק שלי
בן שנה ורבע
לא אוכל כמעט כלום
מוכן להכניס לפה רק מרקים טחונים וגם בכמויות מזעריות ממש, נגיד 2\1 לפתנית
שלחו אותנו בדחיפות למרפאות אכילה (הרופא הלא דאגן) כי הוא כבר קרוב לתת משקל
בגלל שהוא לא הבכור שלי
יש לי קצת נסיון
יש אוכל בשפע-מתי שהוא רעב, שיאכל, יש בכיסא שלו אוכל, האחיות שלו יושבות ואוכלות, הוא מבקש להצטרף אליהן, אומנם הוא רק עושה את עצמו ויורק
אבל ברור לי שמבחינה חברתית הוא יאכל בסוף
כן יש לי ילד, שכשהיה בן 7 וחצי חודשים עבר ניתוח מח מאוד קשה, ואחריו היה עם זונדה, מאז הוא החליט לא לאכול (התזונה שלו היתה כף מים של מרק או כפית מעדן ביום!!! מישהו החליט שהוא יצליח עליו, אחרי הרבה משחקים, שירים, ריקודים, הוא אכל 2 כפות מרק והקיא הכל אחרי דקה)
הוא ירד במשקל הרבה מאוד והיה מאושפז בגסטרו כדי לקבל טיפולים יומיומיים במרפאות אכילה, הפעם הראשונה שהוא אכל היתה בהכרח, כי האופציה היתה או אשפוז שוב או להכריח אותו בכח
עד היום עולות לי דמעות כשאני נזכרת,
היה קיץ וחם נורא, הוא לא אכל ולא שתה כלום מהבוקר, בלילה הגוף שלו היה חם (טיטולים יבשים) העור יבש, הבנתי שזה סימנים להתיבשות ואם אני לא נלחמת עליו, לא יהיה יותר מה לעשות
הוא התעורר ובכה בחולשה, רצתי למטבח והכנתי לו מטרנה משקיות TO GO
ניגשתי למיטה שלו, השכבתי אותו על הגב שלפתי לו את המוצץ ודחפתי לו את הפטמה, בהתחלה הוא ניסה להתנגד
אח"כ, הוא מצץ!!! הוא שתה 10 גר'!
זוכרת שהתקשרתי לבעלי וצרחתי שהוא אכל 10 גר'!
כל הלילה ישבתי לידו וכל שעה עוד 10 גר'
ב"ה ההתיבשות עברה
וזה היה הפתח שלו להתחיל לאכול, להתענין ולהתנסות באוכל
עברנו דרך ארוכהההההההההההה עד שהגענו ליעד, המון ריפוי בעיסוק וקלינאות תקשורת וללמוד את כל נושא הלעיסה והבליעה
היום הוא בן 9 וחצי, ב"ה אוכל הכל, אוהב לאכול, ואוכל משמח אותו ממש!
אז זה לא גישת שפר שאני מכירה...גישת שפר סה"כ מחזירה עטרה ליושנה וגורמת להורות ולחינוך להיות שפויים יותר ממה שקורה היום על כל נשימה של הילד כבר מדביקים לך שם של בעיה בכל אופן ממליצה בחום ללכת וללמוד לעומק, אולי זה לא נשמע הכי פופולרי כי כל הטיפולים היום נשמעים מאוד מפוצצים זאת נהייתה תעשייה משגשגת של מטפלים וטיפולים ואבחונים ושגעון אחד גדול והילד הוא המפסיד הגדול כאן כי הוא לא יוצא באמת מהבעיה שלו אלא רק מקבע אותה ומעצים אותה יותר ויותר עד שזה מגיע לקיצוניות אבל זה שכל כך הרבה הורים סובלים היום צריך להדליק לנו נורה אדומה ולפקוח לנו את העיניים כריבוי הטיפולים כך ריבוי הבעיות מלבד זה שכל הטיפולים היום מושתתים על פסיכולוגיה גויית שזה כבר נושא אחר .שיטת שפר מלמדת את ההורים לאטום את ליבם העיקר שהילדים לא יטרידו ולא ידרשו תשומת לב חלילה
בטח עובד אלא מה..
גם ילדים יתומים לומדים להסתדר לבד..
ילד שלא אוכל נורמלי צריך להבין למה גם אם שיטת שפר כופרת בהבנת נפש הילד וסיבותיו והכל למטרת ה"שיכות"
צריך ללכת למרפאת אכילה.שלום וברכה!
חוץ מזה יש הרבה סוגי ממתקים כמו סוכריות ושוקולדים שהוא מאוד אוהב(חטיפים בקושי..)
לאחרונה אני כבר קצת מרגישה שזה חצה את הגבול ומאוד רוצה לטפל בעניין,פשוט אין לי מושג איך.
תודה מראש!
חבל שאת חוזרת שוב ושוב על המנטרהאז זה לא גישת שפר שאני מכירה...גישת שפר סה"כ מחזירה עטרה ליושנה וגורמת להורות ולחינוך להיות שפויים יותר ממה שקורה היום על כל נשימה של הילד כבר מדביקים לך שם של בעיה בכל אופן ממליצה בחום ללכת וללמוד לעומק, אולי זה לא נשמע הכי פופולרי כי כל הטיפולים היום נשמעים מאוד מפוצצים זאת נהייתה תעשייה משגשגת של מטפלים וטיפולים ואבחונים ושגעון אחד גדול והילד הוא המפסיד הגדול כאן כי הוא לא יוצא באמת מהבעיה שלו אלא רק מקבע אותה ומעצים אותה יותר ויותר עד שזה מגיע לקיצוניות אבל זה שכל כך הרבה הורים סובלים היום צריך להדליק לנו נורה אדומה ולפקוח לנו את העיניים כריבוי הטיפולים כך ריבוי הבעיות מלבד זה שכל הטיפולים היום מושתתים על פסיכולוגיה גויית שזה כבר נושא אחר .
בלתקשלום וברכה!
תודה מראש!
הרופא שלח לבדיקות דם מקיפות?מבחינת הרופא אין לו שום בעיה שהוא ימשיך עם מטרנות עד 120,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ד.ב., משה מנדלוביץ, חנה ויטמן ועוד 38 משתמשים41 //