- הוסף לסימניות
תודה רבה!
אכן כן! יצרתי במידג'רני
תודה רבה!
וואו
אם אכן הרכבת נסגרת. אין אפשרות סבירה להגיע!!!!
צריך להודיע עכשיו על התארגנות ספונטנית של הפגנות ענק בכל רחבי הארץ!!!
יפה שעה אחת קודם!!!
אכן, קשה ביותר, בינתיים לא הצלחתיהאמת שניסיתי ליצור תמונה של הכנר שניגן על הטיטאניק רגעים לפני ששקעה, מרוכז כולו ביצירה בהבנה שאלו רגעיו האחרונים, בעוד שמאחוריו מהומה וניסיון לעלות על סירות ההצלה האחרונות. אבל כמה שניסיתי הAI התקשה להבין שהספינה אמורה לנטות על צידה בחדות.. אולי מישהו עם ידע ביצירות יצליח ליצור את זה?
נסיון שלא כ"כ צלחהאמת שניסיתי ליצור תמונה של הכנר שניגן על הטיטאניק רגעים לפני ששקעה, מרוכז כולו ביצירה בהבנה שאלו רגעיו האחרונים, בעוד שמאחוריו מהומה וניסיון לעלות על סירות ההצלה האחרונות. אבל כמה שניסיתי הAI התקשה להבין שהספינה אמורה לנטות על צידה בחדות.. אולי מישהו עם ידע ביצירות יצליח ליצור את זה?
עניין אותי.האמת שניסיתי ליצור תמונה של הכנר שניגן על הטיטאניק רגעים לפני ששקעה, מרוכז כולו ביצירה בהבנה שאלו רגעיו האחרונים, בעוד שמאחוריו מהומה וניסיון לעלות על סירות ההצלה האחרונות. אבל כמה שניסיתי הAI התקשה להבין שהספינה אמורה לנטות על צידה בחדות.. אולי מישהו עם ידע ביצירות יצליח ליצור את זה?
הנסיונות שלי...האמת שניסיתי ליצור תמונה של הכנר שניגן על הטיטאניק רגעים לפני ששקעה, מרוכז כולו ביצירה בהבנה שאלו רגעיו האחרונים, בעוד שמאחוריו מהומה וניסיון לעלות על סירות ההצלה האחרונות. אבל כמה שניסיתי הAI התקשה להבין שהספינה אמורה לנטות על צידה בחדות.. אולי מישהו עם ידע ביצירות יצליח ליצור את זה?
בהחלטאתגר טווובבבב!!!!
בדיוק מה שאני אוהב.
מה הפרומפט ?הנסיונות שלי...
(אני לא עוסקת ביצירת ai)
צפה בקובץ המצורף 2095333
צפה בקובץ המצורף 2095334
צפה בקובץ המצורף 2095335
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים