- הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי.אני מורה ואני חייבת לציין שבתור מורה אני מגיעה לעבודה ממש חולה ושולחת ילדים חולים לגן עם אקמול כי המנהלת לא השיגה ממלאת מקום ואני חיפשתי שעוווות ולא מצאתי ופשוט אין לי ברירה אלא להגיע אז בבקשה קודם כל תתנו לנו לנצל ימי מחלה כשמגיע לנו ואח"כ תאיימו בגיהנום
לא הצלחתי לעכוב אחרי כ"כ הרבה עמודים.
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב.
.
בעבר, כשהייתי שכירה עם ילדים קטנטנים הייתי קורעת את עצמי ומגיעה חולה לעבודה כי לא נתנו לי להשאר בבית.
כל ההצטברות של ימי המחלה שהיו לי מבחינתי הם גזל שהמעסיק גזל ממני..
אשה ממוצעת מקבלת 18 ימי מחלה לשנה.
נדיר למצוא אמא לשני ילדים ומעלה שאין לה סיבה מוצדקת להשתמש ב18 ימים בשנה. אלא מה? לא קיבלה אפשרות לקחת חופש. בעלה נשאר בבית (לעיתים הורידו לו בכולל) או שהיא שילמה לביביסיטר.
עצם זה שיש לה 30 ימים לנצל בהצטברות הימים מראה שהיא עצמה לא קיבלה את מה שהייתה זכאית לו.
ועכשיו כשהיא בהריון והרופא יכול לתת לה חודש שלם עם סיבה (אולי קצת גבולית) אומרים לה גזל.
מזכיר לי שבאחת הלידות רציתי לצאת לחל"ד שבוע וחצי לפני התאריך כי הרגשתי מאד לא טוב. (הייתי בשמירה בחודשים שביעי ושמיני ובט"ל לא אישר לי על תשיעי אז חזרתי) התקשרתי למשרדי העמותה שעבדתי- הייתי סייעת בגן עמותה- והודעתי שאני יוצאת בתאריך X. המזכירה חוזרת אלי שאין אישור! ולמה? כי היא בדקה וראתה שאם אני יוצאת בתאריך המשוער אז יוצא לי לחזור באסרו חג פסח ואז לא יצטרכו לשלם למחליפה על ימי החופשה ואם אני יוצאת קודם אז הם יצטרכו לשלם את הימים האלו לי- כי יוצא שאני צריכה לחזור יום לפני בדיקת חמץ. וכשאמרתי לה שאני יוצאת בכל זאת וזו זכותי החוקית לצאת חודש לפני הלידה- אז זה היה חודש- אז היא הודיעה(!) לי שאני משחקת בדיני שמים כי העמותה זה כספי ציבור וזה גזל כספי ציבור ...
הנושאים החמים