תודה רבה,אולי גאורגיה
תבדקי
ניו יורק.תודה רבה,
המזג אויר שם מעונן וקצת גשום וב10 ימים הקרובים הטמפרטורות מתחת 10 מעלות,
אנחנו נשמח כן למקום יותר חמים.
במידה ולא תיהיה לנו ברירה אולי אכן ניסע לשם.
בשבילנו זה פחות נופש...ניו יורק.
יש מה לחרדים לעשות בתאילנד??שלום,
אשמח אם למשהו/י יהיה רעיון ליעד בחו"ל עם מזג אויר נעים,
בתקופה זו של השנה(אנחנו רוצים לצאת באזור השבועיים הקרובים)
וכמובן שלא תיהיה אזהרת מסע לאזור(חשבנו על תאילנד אבל ירדנו מזה..)
תודה מראש!
אני רואה פה אנשים שמספרים שנסעו לתאילנדבתאינלד אין לחרדים משהו לחפש אלא לקרב רחוקים
אין ספק שאלו רוב המטיילים שםאני רואה פה אנשים שמספרים שנסעו לתאילנד
ואני קצת המומה...
בלי שיפוטיות
זה בעיקר יורדים ישראלים צעירים אחרי צבא
או כאלה שמחפשים את עצמם
את כותבת עם המון שיפוטיות.אני רואה פה אנשים שמספרים שנסעו לתאילנד
ואני קצת המומה...
בלי שיפוטיות
זה בעיקר יורדים ישראלים צעירים אחרי צבא
או כאלה שמחפשים את עצמם
רשמתי בלי שיפוטיותאת כותבת עם המון שיפוטיות.
אבל סתם שאלה, מה ההבדל בין תאילנד לאיטליה לדוג??
יש שם נופים עוצרי נשימה, מבחינת אוכל כשר ניתן להשיג שם באותה מידה כמו במקומות אחרים.
בגלל שיש יוצאי צבא שהולכים לחפש שם את עצמם זה עדיין לא עושה את היעד כבעייתי.
אולי הוא פחות פופולרי מאירופה בגלל המרחק, אבל אני בטוחה שאם זה היה 3 שעות טיסה המון היו נוסעים לשם.
מבחינת טומאה ובודהיזם, לא נראה שיש הבדל בינהם לבין הטומאה של הכנסיות והפסלים שנמצאים תחת כל עץ רענן באירופה ויעדים אחרים....רשמתי בלי שיפוטיות
כי לא הכרתי עד היום חרדים שנוסעים לתאילנד
כי כל מה שהכרתי עד היום זה חילוניים בתאילנד
כל סביבתי החילונית בתאילנד לפני ואחרי
בגלל זה הייתי בהלם ורציתי להבין אולי יש משהו שלא הבנתי
אולי זה כמו הודו שיש שם הרבה טומאה ובודהיזם ולא שמעתי על חרדים ששם(אולי אני שוב טועה)
וגם תאילנד זה מלא בודהיזם לא?!
מה חרדים יכולים לעשות שם-אשמח לשמוע
אני לא הולכת לשכנע אף אחד לטוס לשם, אבל אני רק יכולה לומר שאנחנו רחוקים מאוד מלהיות מודרנים...תאלינד אין כמעט חרדים שנוסעים ומי שכן זה החרדים הסופר מודרנים
גם תיאלנד שונה מהודורשמתי בלי שיפוטיות
כי לא הכרתי עד היום חרדים שנוסעים לתאילנד
כי כל מה שהכרתי עד היום זה חילוניים בתאילנד
כל סביבתי החילונית בתאילנד לפני ואחרי
בגלל זה הייתי בהלם ורציתי להבין אולי יש משהו שלא הבנתי
אולי זה כמו הודו שיש שם הרבה טומאה ובודהיזם ולא שמעתי על חרדים ששם(אולי אני שוב טועה)
וגם תאילנד זה מלא בודהיזם לא?!
מה חרדים יכולים לעשות שם-אשמח לשמוע
מה הדברים המעניינים שיש לעשות שם?גם תיאלנד שונה מהודו
אבל סגנון הטיול לתיאלנד הוא שונה מאירפוה ולכן רובם נמנעים מלנסוע לשם
רוב החרדים שנוסעים זה לנופש קצר הלוך וחוזר
ולתיאלנד זה לנסוע לשבועיים או שלוש ולכן זה פחות מתאים לציבור שלנו
אבל מי שכן מסתדר לו זה מקום פצצה
מה הדברים המעניינים שיש לעשות שם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים