נכתב ע"י פוטוגרפי;1786009:מה עוד יש להגיד על העיר הזו?!
נכתב ע"י hbecker;1786085:זה נראה כמו הכנסיה שבין שדרות שזר להרצוג. באיזור שמאחורי המגדלים של וולפסון. וגם אם זה לא בדיוק הכנסיה הזו בכל מקרה ולמרותך שאני ממש לא צלמת אבל לא הייתי משתמשת בזה כדי לסמל את ירו-שלם!
אין מה לומר- התמונה מאוד יפה אבל היא לא מביעה את מה שיהודים רוצים להביע בירושלים
נכתב ע"י יצירתית;1786062:צבעים מקסימים!
חבל שזה לא החלק שמסמל את ירושלים שלנו...
נכתב ע"י hbecker;1786085:זה נראה כמו הכנסיה שבין שדרות שזר להרצוג. באיזור שמאחורי המגדלים של וולפסון. וגם אם זה לא בדיוק הכנסיה הזו בכל מקרה ולמרותך שאני ממש לא צלמת אבל לא הייתי משתמשת בזה כדי לסמל את ירו-שלם!
אין מה לומר- התמונה מאוד יפה אבל היא לא מביעה את מה שיהודים רוצים להביע בירושלים
נכתב ע"י GRN;1786090:את מתכוונת למנזר שבעמק המצלבה?
זה בטוח לא זה. אני כמעט בטוחה שזה הימקא, וכמו שאת אומרת - זה לא הסמל של ירושלים שלנו
בכל אופן, התמונה מקסימה ומרגשת!
תוספת: בדקתי בגוגל מפס, ונראה שהמגדל הוא של הימקא, אבל מהו הבניין השמאלי? תעלומה בשבילי. לכאורה הוא לא ברחוב המלך דוד. אה, אולי זה הכנסיה שברחוב אגרון?
נכתב ע"י פוטו טופ;1786014:אוהה ! מה זה הצבעים האלו ?
מתי צולם?
נכתב ע"י ראובן 10;1786250:יפיפה מאוד. מרשים ומרגש.
אבל משהו חסר בתמונה מבחינת צבעים. החוש שלי אומר שצולם באייפון או קומפקטית בפורמט 9/16 ונערך. אני טועה?
נכתב ע"י פוטוגרפי;1786319:כן.
צולם במקצועית
נכתב ע"י ראובן 10;1786343:אז איך אתה מסביר את המריחה של צבעי העצים.
ב'קנון' בחיים לא קורה דבר כזה גם בתמונה של שקיעה/ערב/בין הערביים. במקצועיות של 'סוני' ראיתי דבר כזה.
נכתב ע"י קקטוס;1786351:קוראים לה "כנסיית הדרומציון"
היא ממוקמת על הר ציון, סמוך לקבר דוד המלך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //