אנונימית:))
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש איזה אפשרות כזאת?
אולי תוסף או משהו?
מישהו מכיר?
אשמח מאוד...
תודה מראש!!!
אולי תוסף או משהו?
מישהו מכיר?
אשמח מאוד...
תודה מראש!!!
Weiterleitungshinweis
www.google.com
תודה.mail track
אפשר להתקין את זה בדרך הזו:mail track
ברור שאפשר לאשר, מקסימום אם זה עושה בעיות תמיד יש אפשרות להסירניסיתי להוריד לי ת'ראשון וזה מה שנפתח לי:
מה זה אומר?
להתקין?
לא יעשה בעיות?
ידוע לך אם יש שם אפשרות לעברית?אני כבר תקופה ארוכה משתמש בתוסף הזה (הוא לא משאיר עקבות כמו מיילטראק, ואם נרשמים גם חינמי אפשר לראות מעקב פרטני):
(הומלץ ע"י מישהו מפרוג)![]()
Unlimited Email Tracker by Snov.io
Free email tracker for Gmail. Email opens tracking and link clicks statistics for your email messages.chrome.google.com
לא, לפחות ב 90% מהמקרים ובפרט שהוא מוכר ויש ביקורת יחסית בסדרהאם זה לא יכול להיות מסוכן?
חלק מהתוספים חייבים לקבל גישה למייל, להודעות, לגלישה וכדומה כדי לעשות את פעולתם, ובמקרה שלנו - ליידע מתי הצד השני קרא/נכנס למייל (בתקווה שהוא לא חסם את האפשרות)אשמח להסבר בנידון
בדקתי, ואין בעברית, אבל לא נורא, אין הרבה מה לדעת (מה גם שבוודאי יש לך את התוסף של גוגל תרגום, ככה שאתה מסודר).ידוע לך אם יש שם אפשרות לעברית?
וכן איך נרשמים ומה כבר יכול להיות יותר פרטני?...
תודה!
אכן, אבל קצת נמאס לעשות את הפעולה הזו עשרות פעמים ביום (לאו דווקא במייל), אבל זה מה יש.מה גם שבוודאי יש לך את התוסף של גוגל תרגום, ככה שאתה מסודר
זה לא קשור להרשמהכשאני פותח מייל שנשלח, נפתח לי בשמאל באנר עם פירוט מדויק מתי נפתחה כל הודעה במייל וכו', לא יודע אם זה בגלל שנרשמתי או שלא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים