כל מיבש ללא צינור יש לו מגירת מים לעיבוי המים... אבל יש גם אפשרות להוסיף צינור שמתבר לביוב..תקני עם קונדנסור (מעבה מים).
בדיוק המליצו לי עליו של ה7 קילובס"ד
לי יש של לוומט - קניתי בשיינר ברמות מחיר מעולה עם קונדנסור, ממש חזק!
החיישנים לטעמי לא ממש מגיבים כמו שצריך אבל חוץ מזה הוא מעולה!
זה לא צורך התקנה מיוחדת וחבל לשלם 150 ש"ח. פשוט קונים צינור ניקוז מספיק ארוך שיגיע עד לניקוז ומחברים במקום המתאים מאחורי המייבש.יש את ה-AEG שהוא מאוד מומלץ עולה בערך 2000
אני קניתי השבוע ב"חשמל החסד" מיבש ללא צינור של חברת קריסטל והמוכר אמר שהוא מאוד מומלץ עולה 1590...
אגב חשוב לדעת--
לכל מיבש ללא צינור יש אפשרות מאחורה להתקנה של צינור שמתחבר לחור של המים של המכונת כביסה (בנוסף למגירת מים..) זה צורך התקנה מיוחדת בעלות של בערך 150 ש"ח אבל לדעתי זה מאוד שווה...
אכןזה לא צורך התקנה מיוחדת וחבל לשלם 150 ש"ח. פשוט קונים צינור ניקוז מספיק ארוך שיגיע עד לניקוז ומחברים במקום המתאים מאחורי המייבש.
יש לי של זנוסי, לא זוכרת איזה דגם אבל אם את רוצה אני יכולה לבדוק.
ביטון אמר שהדגם הספציפי הזה טוב.
מי זה ביטון? מיטב?יש לי של זנוסי, לא זוכרת איזה דגם אבל אם את רוצה אני יכולה לבדוק.
ביטון אמר שהדגם הספציפי הזה טוב.
החיבור לוונטה מפחית את הלחות?המייבש נמצא אצלי בחדר שירות שיוצא מחדר האמבטיה שניהם בלי חלון,
הצינור ייבוש מתחבר לתעלת וונטה של כל החדר.
מה שכן- אני כם מדליקה את הוונטה באמבטיה כשאני מפעילה את המייבש.
בהצלחה
אם יש לך אפשרות לחבר לוונטה, אז תקני מייבש רגיל עם צינור פליטה, ואת הצינור תחברי לצינור של הוונטה. פחות תקלות. בארון אולי כדאי לעשות חלון-תריס לאוורור שלא יהיה סגור לגמרי.החיבור לוונטה מפחית את הלחות?
אני רוצה להתקין בתוך ארון שרות ולחבר לצינור הוונטה, השאלה אם ריאלי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים