נכתב ע"י rivkiy;1969566:יש לי סמסונג הפוך. חמש שנים לא עשה בעיות .
אבל-
הרבה מאד אנשים שישי להם את זה(מישום מה כל חברותי, גיסותי שהתחתנו בחמש שנים האחרונות קנו את זה) אמרו שקופא להם איזור המדחס ואז המקרר משמיע קצת רעש והמגירות מתמלאות מים, לא צריך להזמין טכנאי אבל צריך להפשיר יממה. מזכיר קצת את הצרות של מקררי שנות ה80 אז קחי בחשבון...
אני שמעתי דברים מאד טובים על שארפ.
נכתב ע"י rivkiy;1969566:יש לי סמסונג הפוך. חמש שנים לא עשה בעיות .
אבל-
הרבה מאד אנשים שישי להם את זה(מישום מה כל חברותי, גיסותי שהתחתנו בחמש שנים האחרונות קנו את זה) אמרו שקופא להם איזור המדחס ואז המקרר משמיע קצת רעש והמגירות מתמלאות מים, לא צריך להזמין טכנאי אבל צריך להפשיר יממה. מזכיר קצת את הצרות של מקררי שנות ה80 אז קחי בחשבון...
אני שמעתי דברים מאד טובים על שארפ.
נכתב ע"י pr;1969665:אני המלצתי מאד על סמסונג, עד שהגיעה הבעיה הנ"ל - וזה ממש לא מוצלח.
לא הפשרנו יממה, אבל לילה כן - וזה לא עזר.. הירקות פשוט הולכים,
כל הזמן מתמלא מים וצריך לרוקן.
וזה לא רק המגירות, אלא גם מה שמתחת - ואת זה אין איך לרוקן בצורה נורמלית, רק לשפוך על הרצפה ולגרוף.
בקיצור לא לענין. (ושני טכנאים לא הצליחו לפתור את הבעיה)
![]()
נכתב ע"י pr;1969695:שריתיש - אולי תצילי לנו את המקרר! הלוואי..
פתחנו וראינו את הקרח, לא הצלחנו להפשיר אותו(כמה זמן אפשר בלי מקרר?)
אבל פתחנו עם הטכנאי, אשמח אם תעלי איך עושים את זה לבד.
תודה!!!!!
נכתב ע"י pr;1969665:על שארפ שמעתי (בזמנו, זה היה לפני כמה שנים - בררי אם השתנה)
שהחלקים מאד נוטים להשבר.
נכתב ע"י pr;1969695:שריתיש - אולי תצילי לנו את המקרר! הלוואי..
פתחנו וראינו את הקרח, לא הצלחנו להפשיר אותו(כמה זמן אפשר בלי מקרר?)
אבל פתחנו עם הטכנאי, אשמח אם תעלי איך עושים את זה לבד.
תודה!!!!!
נכתב ע"י שריתיש;1969703:נעזרים במייבש שער - פן.
נכתב ע"י rivkiy;1969728:פעם היחידה שקרה והזמנו טכנאי הוא אמר לנו שבפעם הבא אפשר לפתוח לבד ולשבור את הקרח...
גיסי הפשיר עם פן הוא טוען שזה היה נחמד אבל לא מושלם.
לאמא שלי יש ג"כ מקרר כזה והיתה לה את אותה בעיה..נכתב ע"י רבקי ה;1969669:לנו יש מקרר דיגיטלי של AMANA
אבל-
יש איתו בעיות בשבת הוא עובד רק על שעון שבת ותמיד שצריך ממנו משהו הוא עובד וא"א לפתוח![]()
סוג של חוק מרפי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //