היייייייייייייי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אשמח לשמוע בדחיפות חוות דעת על עגלת בייבי בוס!!!
תודה מראש לעונות...
תודה מראש לעונות...
אם פעם שניה זה אומר שזה נהרס מהראני קניתי אותה כבר פעם שניה מאוד מרוצה
העניין הוא שזה יחסית ממש יקר 4,300 עם גגון מעור...לי יש ומאד מרוצה!
עגלה מהממת וצרה, לטעמי יפה יותר מבוגבו וחצי מחיר
השתמשתי בה שנתיים וחצי ברציפות השלד נשאר מעולה הבדים דהו בשמשאם פעם שניה זה אומר שזה נהרס מהר
אני קניתי ב 2400 ש"חהעניין הוא שזה יחסית ממש יקר 4,300 עם גגון מעור...
קנית את הפנתרה 3 כי הבנתי שאת הדגם הזה שהוא הכי חדש מוכרים רק בגולד בייבי ושם זה עולה 4,300 (כולל בדים מעור)אני קניתי ב 2400 ש"ח
יכול להיות שהיא לא הכי יפה אבל נשמע שמבחינת משקל- היא הכי קלה שזה הכי חשוב לי (חוץ מהיויו שהיא קטנה...)אני לא סובלת את המראה שלה, עניין של טעם
היא לא מצדיקה את המחיר לדעתי
יש יפות ממנה בהרבה... (וגם זולות יותר!)
ואם את משלמת לכי על משהו איכותי עם אחריות כשהבדים דוהים(לי לא דהה) כמו בוגבו
כמה היא יותר קלה מבי 5? מספורט ליין?יכול להיות שהיא לא הכי יפה אבל נשמע שמבחינת משקל- היא הכי קלה שזה הכי חשוב לי (חוץ מהיויו שהיא קטנה...)
היא קלה בהרבה מהם- ממש כמו היויו...כמה היא יותר קלה מבי 5? מספורט ליין?
מג'ולס אייר?
לי אישית משהו בעיצוב שלה עושה לי רע...
שלד עקום כזה.. להכעיס...
אבל שוב, עניין של טעם וריח!
כמה קלה?
בדקתי לך בגוגל
בייבי בוס:
משקל העגלה
שלדה 5.5 ק"ג
שלדה + מושב טיול: 8.7 ק"ג
אמבטיה 3.6 ק"ג
עם אמבטיה זה 9.1 ק"ג
לעומת בוגבו בי 5
משקל 8.9 ק"ג
וזה עוד לפני היויו ששוקלת כ5.8 ק"ג
והג'ולס אייר ששוקלת כ8 ק"ג
אני ראיתי בגוגל:" קלת משקל – 6.2 ק״ג בלבד (שלדה וטיולון)!"כמה קלה?
בדקתי לך בגוגל
בייבי בוס:
משקל העגלה
שלדה 5.5 ק"ג
שלדה + מושב טיול: 8.7 ק"ג
אמבטיה 3.6 ק"ג
עם אמבטיה זה 9.1 ק"ג
לעומת בוגבו בי 5
משקל 8.9 ק"ג
וזה עוד לפני היויו ששוקלת כ5.8 ק"ג
והג'ולס אייר ששוקלת כ8 ק"ג
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים