יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
מהההה? אז באיזה מומלץ לקחת? יש משתנה כל 5 ב3 שנים?​
יש בבנק פועלים.
מה התיק בכלל?? למה גישור.
אולי שווה להכניס את זה בתוך משכנתא וכו'.

זה נקרא זול.
למה שהבנק יתן לך סכומים כאלה ויקח על עצמו את כל הסיכון?? הקלצ היום הכי זול בסביבות 5 וצפונה. ל3 שנים?? בדיוק בזמן אי הוודאות לתת לך כסף בחינם??

מעלה כאן הצעה שקיבלתי לדירה יחידה פחות מ60% מימון
אם יש כאן איזה יועץ שיכול לשפר אשמח שיפנה אלי
רק מציין שכל השליש קבועה היא פיתוי

קבצים מצורפים

• דף הסבר למבקש הלוואה אודות האישור העקרוני.pdf
    KB 73.5 · צפיות: 92
מעלה כאן הצעה שקיבלתי לדירה יחידה פחות מ60% מימון
אם יש כאן איזה יועץ שיכול לשפר אשמח שיפנה אלי
רק מציין שכל השליש קבועה היא פיתוי
תעיף לביצוע היום לפני שהעוגן יעלה אין דברים כאלה.

הראה לי אברך שקיבל השבוע מיועץ משכנתא משתנה לא צמודה כל 5 שנים בריבית של 4.4%

שאלת תם
חישוב עלות של פירעון מוקדם זהלפי הריבית של התיק שלי או לפי ריבית הממוצעת במשק
(הסבר אני זקוק לכסף לתקופה קצרה ממש ומעוניין לפרוע אחרי 3 חודשים השאלה אם יהיה לי ריבית גבוהה אז הפירעון המוקדם יעלה לי יקר גם אם הריבית במשק לא תרד)

שאלת תם
חישוב עלות של פירעון מוקדם זהלפי הריבית של התיק שלי או לפי ריבית הממוצעת במשק
(הסבר אני זקוק לכסף לתקופה קצרה ממש ומעוניין לפרוע אחרי 3 חודשים השאלה אם יהיה לי ריבית גבוהה אז הפירעון המוקדם יעלה לי יקר גם אם הריבית במשק לא תרד)
הנמוך מביניהם

האם זה הזמן לעשות שחזור משכנתא?
התנאים שקיבלנו בעבר היו גבוהים יחסית [הלוואה ללא מטרה]
וקיבלנו המלצה לעשות מחזור, השאלה האם זה הזמן המתאים או לא.

האם זה הזמן לעשות שחזור משכנתא?
התנאים שקיבלנו בעבר היו גבוהים יחסית [הלוואה ללא מטרה]
וקיבלנו המלצה לעשות מחזור, השאלה האם זה הזמן המתאים או לא.
אין תשובה גורפת
תעלו דוח יתרות לסילוק
אשתדל לענות לפי העניין

אין תשובה גורפת
תעלו דוח יתרות לסילוק
אשתדל לענות לפי העניין
1698827607728.png

אני קיבלתי עכשיו כזאת הצעה למשכנתא 70% מימון
אשמח לשמוע האם זה הצעה טובה וזולה והאם יש כאן כאלו יועצים שחושבים שהם יכולים לתת יותר זול ?
וכן הכי מעניין אותי לדעת האם זה נכון מה שחברה שלי שקצת מבינה בזה הציעה לי שאני אקח משתנה צמודה בריבית יקרה (6.060) על סכום של 190,000 ש"ח מה שיגרום לכך שאני אקבל במסלולים האחרים משמעותית יותר זול, ומהיות שבבנק לאומי הם נותנים למי שעושה משכנתא הלוואה של 120,000 ש"ח בפריים מינוס חצי ( 5.75) אח"כ אני אפרע בעצם ישר אחרי קבלת המשכנתא את רוב המסלול הזה עם ההלוואה הזאת ואשאר עם ריבית זולה בשאר המשכנתא

אז קודם כל אני מנסה להבין האם יכול להיות שבכלל יהיו לי עמלות פרעון מה שנקרא על זה שאני מגיעה בעצם אחרי חודשיים ופורעת 120,000 משתנה צמודה ואז לא יהיה בכלל חיסכון בכל הסיפור הזה ?
1698838174056.png

אשמח לשמוע האם זה הצעה טובה וזולה והאם יש כאן כאלו יועצים שחושבים שהם יכולים לתת יותר זול ?
וכן הכי מעניין אותי לדעת האם זה נכון מה שחברה שלי שקצת מבינה בזה הציעה לי שאני אקח משתנה צמודה בריבית יקרה (6.060) על סכום של 190,000 ש"ח מה שיגרום לכך שאני אקבל במסלולים האחרים משמעותית יותר זול, ומהיות שבבנק לאומי הם נותנים למי שעושה משכנתא הלוואה של 120,000 ש"ח בפריים מינוס חצי ( 5.75) אח"כ אני אפרע בעצם ישר אחרי קבלת המשכנתא את רוב המסלול הזה עם ההלוואה הזאת ואשאר עם ריבית זולה בשאר המשכנתא

אז קודם כל אני מנסה להבין האם יכול להיות שבכלל יהיו לי עמלות פרעון מה שנקרא על זה שאני מגיעה בעצם אחרי חודשיים ופורעת 120,000 משתנה צמודה ואז לא יהיה בכלל חיסכון בכל הסיפור הזה ?
צפה בקובץ המצורף 1487781
תבדקי מה ההחזרים של ההלואה. בד"כ זה פריסה לתקופה הרבה יותר קצרה ממשכנתא -למשך שנים בודדות
אם אכן זה כך - השאלה היא מה יכולת ההחזר החודשית שלך

שאלה שדחופה לי ממש, האם ניתן בטאבו משותף לקחת משכנתא על שותף אחד בלבד, (כמובן שהשני חותם שהוא מסכים שהדירה תשועבד), ובמידה שרשמית לא, האם יש יועצים שמצליחים להוציא כאלו משכנתאות בכל זאת? תודה רבה.

שאלה שדחופה לי ממש, האם ניתן בטאבו משותף לקחת משכנתא על שותף אחד בלבד, (כמובן שהשני חותם שהוא מסכים שהדירה תשועבד), ובמידה שרשמית לא, האם יש יועצים שמצליחים להוציא כאלו משכנתאות בכל זאת? תודה רבה.
יש כזו אפשרות!
רק צריך לקחת בחשבון שזה קצת יותר יקר ממשכנתא רגילה.

צפה בקובץ המצורף 1487781
אשמח בבקשה לשמוע מיועצים שיכולים לדעתם להביא לי הצעה יותר טובה כמה פחות או יותר יהיה החיסכון והוזלה בריביות וכמה הם יגבו תשלום עבור המשכנתא הזאת או בהודעה פרטית או למייל ayurucr@

המשכנתא כבר בתהליכי הוצאה,
אבל בדירה אוכל לגור רק בעוד 3-4 חודשים,
בינתיים אני שוכר דירה וכמובן משלם עליה מדי חודש...

אני חושש אם אוכל לעמוד בלשלם את המשכנתא על הדירה החדשה יחד עם דמי השכירות...
ושאלתי היא, מה אני יכול ומומלץ לי לעשות כדי שלא אשלם את שניהם במקביל?
יש איזושהי דרך לדחות את תחילת הפירעון, להקפיא, וכדו'??
אני ממש אובד עצות
אולי מכאן תבוא הישועה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה