לא הייתי לוקח הכל, זה צמוד מדד.שאלה,
דירה בעלות 600K
משכנתא של 200K
זכאות של 140K ק"צ בריבית של 2.64
האם להשתמש בכל הזכות?
חושב להחזיר חלק מהמשכנתא באמצע התקופה.
תודה רבה מראש.
תודה רבה.לא הייתי לוקח הכל, זה צמוד מדד.
הייתי לוקח 100,000 ועוד 100,000 במל"צ
יהיו שיגידו שזה גם כבר הרבה..
המסמך לא עדכני תוציא דו"ח יתרה לסילוק - שם יהיה הריביות העדכניות שלךזה התמהיל משכנתא שלי, לפני שנתיים+
יש לי יכולת להחזיר עכשיו 50-60K, איזה מסלול הכי שווה לסגור?
תודה רבה!
צפה בקובץ המצורף 1550136
מי היועץ/או סניף בנק שהשיג לך ריביות כאלה , אלו תנאים מאוד טובים .
לדעתי מסלול ב הצמוד מדד בהנחה שכשעבר שנתיים לא השתנה לך גובה הריבית.זה התמהיל משכנתא שלי, לפני שנתיים+
יש לי יכולת להחזיר עכשיו 50-60K, איזה מסלול הכי שווה לסגור?
תודה רבה!
צפה בקובץ המצורף 1550136
מסלול | פריסה | ריבית | יתרה | סיום |
| מל"צ 5 | 30 שנה | 7.31 | 234,300 | 5/53 |
| קל"צ | 25 שנה | 4.95 | 114,700 | 7/46 |
1. אולי את המלצ, תלוי בנקיש לי משכנתא לכל מטרה, הפרטים כדלהלן:
מסלול פריסה ריבית יתרה סיוםמל"צ 5 30 שנה 7.31 234,300 5/53קל"צ 25 שנה 4.95 114,700 7/46
1. האם שווה למחזר את זה היום?
2. ראיתי כאן בפרוג מאמר שעקב המלחמה אפשר לקחת משכנתא לכל מטרה 200 אש"ח ו/או עד 70% מערך הנכס, כיום ערך הנכס שלי עלה, האם שווה להשתמש באופציה הזו כדי להחזיר חלק?
המלצ ופריים ניתן למחזר להוזיל.נראה לי להשלמת התמונה צריך גם להציג את המשכנתא לדיור, כי מיחזור חלקי הבנתי אפשרי רק באותו בנק (זה במזרחי).
מסלול ריבית יתרה סיום מל"צ 5 4.91 498100 2053 קל"צ 3.75 243300 2046 ק"צ 3 61500 2037 פריים+1 5.5 44000 2032
@הון וביתאשמח לדעת האם יש למה למחזר.
שנית, המסלול משתנה כל שנים וחצי, מסתיים עוד כחודשיים, האם לעשות איתו מחזור?
צפה בקובץ המצורף 1550870
פירוט:
צפה בקובץ המצורף 1550871
צפה בקובץ המצורף 1550873
צפה בקובץ המצורף 1550876
תודה רבה!!!!!
שלום,אשמח לדעת האם יש למה למחזר.
שנית, המסלול משתנה כל שנים וחצי, מסתיים עוד כחודשיים, האם לעשות איתו מחזור?
צפה בקובץ המצורף 1550870
פירוט:
צפה בקובץ המצורף 1550871
צפה בקובץ המצורף 1550873
צפה בקובץ המצורף 1550876
תודה רבה!!!!!
השאלה עדיין לא כל כך ברורה -אשמח לעזרה דחופה לגבי יכולת החזר,
אני יודע שהבנקים נותנים לפי 40% מההכנסה הפנויה,
השאלה היא כמה מתוך דמי השכירות נחשב להחזר?
ובאריכות:
פלוני קונה דירה, ומנצל את גובה המשכנתא המקסימלי של הדירה,
ובנוסף הוא מנצל את כל יכולת ההחזר שיש לו.
ויש לו אפשרות לקנות עם הדירה מחסן (מוצמד בטאבו) ששופץ והפך ליחידה, עם חוזה חתום,
אבל היכולת החזר שלו מגיעה רק מהשכירות של המחסן / יחידה האלה,
כמה מתוך החוזה ישמש כהכנסה פנויה / יכולת החזר, 40% או יותר?
תודה רבה מראש
תמיד משלמים רק על מה שמשכנו.כשלוקחים משכנתא ומעבירים את התשלום למוכר בפעימות, מתי מתחילים לשלם לבנק את המשכנתא ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים