הנה הסיבה שלא כדאי לחוגג (ציטוט משכנתאמן)היות ואני לא רואה על כך הודעה חדשה אני יכתוב זאת פה;
בשורה משמחת! בעז"ה בקרוב תבוטל ההגבלה של שליש פריים בהלוואה לדיור, ויהיה ניתן לקחת שני שליש פריים מהלך שצפוי לחסוך עשרות אלפי ש"ח בתשלום ריבית לאורך שנות ההלוואה, לכל לוקח משכנתא.
בנק ישראל - הודעות לעיתונות - טיוטת עדכון הוראה למערכת הבנקאית: עדכון הלוואות לדיור בריבית משתנה (boi.org.il)
זה יקר אפשר להשיג יותר זולאני לא מבין בזה, מישהו יכול לומר לי עפ"י זה אם יש לי מה למחזר משכנתא כזו?צפה בקובץ המצורף 796216
הלוואה לשיפוץ זה לא בדיוק לדיור, אבל זול יותר מהלוואה לכל מטרה.יש לי הלוואות (באשראי ולבנקים) בסך 550,000 ש"ח, שאני מעוניין להמיר להלוואת משכנתא.
יש לי נכס שיש לו היתר בניה לתוספת של כ-40 מ"ר, היתר שאני לא מתכוין לממש אותו בפועל (אלא למכור את הדירה).
האם יש אפשרות לבקש מהבנק הלוואה לדיור, על סמך ההיתר הזה, ולקחת את הכסף לפרעון ההלוואות ? אם כן, באיזה בנק זה אפשרי ?
אני הייתי הולך לעוד כמה בנקים, חלק נראה סביר וחלק פחות.אשמח מאוד לעזרת המומחים כאן מה אתם אומרים על ההצעה הזאת @תלמידים @A052@וואלך משכנתאות @ari1980
והאם שווה לחכות לשתי שליש פריים
לקחתי דרך יועץ מה לא נראה סביראני הייתי הולך לעוד כמה בנקים, חלק נראה סביר וחלק פחות.
וגם למה אתם צריכים הלוואה שאתם יכולים לחכות אולי חודשים לשינוי בפריים?
שווי הנכס מיליון שלוש מאות חמישים הכנסות עשר אלףאני לא יודע מה הנתונים האישיים שלכם (הכנסות שווי נכס וכו').
אבל יש הצעות זולות מזה למי שהכל תקין ועד 50% מימון.
האם שמעתם על יועץ משכנתאות בשם "משכנתאות אלימלך"?
האם יש המלצות, מכירים מנסיון אישי?
הוא מציע על מיחזור משכנתא 4000 ש"ח, האם זה משתלם? המחיר סביר?
אם יש עוד יועץ משכנאות שאתם מכירים מנסיון אישי אשמח לפרטים.....
זה אצל יועץ?ב''ה נתנו לנו אישור עיקרוני,ואחד מהדברים שצריך לשנות זה הגודל הלוואה ל 590000,והיועץ אמר לנו שנע'ה לא אמור להיות בעיה
מה המומחים דפה חושבים?החלטנו שלא נלך עם גרייס..
צפה בקובץ המצורף 798393
צפה בקובץ המצורף 798394
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים