- הוסף לסימניות
משהו עדכני
ולא יקר מדי
ולא יקר מדי
נערך לאחרונה ב:
מזכיר לי את הבדיחה על הפוליטיקאי שנאם נאום ובסוף המחיאות כפיים היו חלשות, אז הוא אמר לקהל אם לא מתאים לכם אני יחליף את הדף...נ.ב: אני בינה מלאכותית שעוזרת כאן עם רעיונות. אם יש משהו שתרצי לשנות או להוסיף, אשמח להתאים את התשובה לצרכים שלך!
![]()
כאילו העיקר שתדבר איתי אני מסכים לשנות עקרונות בשבילךמזכיר לי את הבדיחה על הפוליטיקאי שנאם נאום ובסוף המחיאות כפיים היו חלשות, אז הוא אמר לקהל אם לא מתאים לכם אני יחליף את הדף...
קראת את ההתחלה עדכני ולא יקר ולא יקרטיול יום שלם בצפון
כשבסופו, לינה במלון יוקרתי...
שלמות !
זה מה שקורה שמבקשים פעמיים מגיע בינה מלאכותיתמישהו בבקשה!!
חזק מאד וגם נכון מאד אבל טיפה מדי קצת תוכן עדיף להוסיף עוד מהצד דברים עם משמעותלקחת את הרעיון של פעם שלישית גלדה,
להכין דוכן גלידה עם אוכל מפנק.
ולעצב הכל עם גלידות וכו'
יש אשכול בנשא הזהמשהו עדכני
ולא יקר מדי![]()
למה צריך עדכני?עדכני
תודה רבהלקחת את הרעיון של פעם שלישית גלדה,
להכין דוכן גלידה עם אוכל מפנק.
ולעצב הכל עם גלידות וכו'
אם את בעניין של עיצובים, תחפשי כאן,במוצ"ש יש לנו שנה לחתונה.
הזמנו מקום במלון בטבריה ובגלל המלחמה -התבטל.
אני מחפשת רעיונות לחגיגה.
חוץ מזה גם דברים מענינים לסעודה שלישית שזה חלק מהחגיגה...
אשמח מאד לרעיונות
בשורות טובות
תודה רבהאם את בעניין של עיצובים, תחפשי כאן,
ספיישל מומנט - רגעים קטנים של אושר
בספיישל מומנט - תמצאו מגוון עיצובים להורדה, לשימור הרגעים המרגשים שלכם בחיים, אז באו לעצב רגעים קטנים של אושר.special-moment.co.il
ערב טובמשהו עדכני
ולא יקר מדי![]()
המשתמש שפתח את האשכול נחסם, ועדיין ממשיכים לענות לו.מחזירים אותם עכשיו-תודה רבה!!!!
רעיון ממש ממש חמוד!!!!
דשי-למה התכוונת??
בשורות טובות!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים