- הוסף לסימניות
ובאמת זה חוקי שחברת השכרה רכב
תעקוב אחרי לאן אני נוסע?
צריך לשאול עו"ד אם אין על זה בעיה של שמירת פרטיות
וכ
ובאמת זה חוקי שחברת השכרה רכב
תעקוב אחרי לאן אני נוסע?
וכ
הם לא עוקבים אחרי רכב שלך הם עוקבים אחר הרכב שלהם שהכל בסדר איתו שאתה לא נכנס לשטחים וכדו' וזכותם המלאהובאמת זה חוקי שחברת השכרה רכב
תעקוב אחרי לאן אני נוסע?
וכד?
מה לעשות שאין ע"ז אפשרות למעקב וגם אם ידעו שהוא נוהג שנתיים 10 שעות ביום מי ערב שהוא נוהג כמו שצריך אני מקווה שאתה לא מצפה מחברת השכרה שתקים מאגר מידע על נהגים איך וכמה הם נוהגים אז הם עושים כללים קבועים ועפי"ז מתנהליםמשנתיים של *נהיגה*
לא שנתיים של *רישיון*
זה מה שחסר הגיון בעיני
התנסית ברנטאלכובר לאחרונה ? א"כ אשמח מאןד לשמוע אם אתה ממליץ(סליחה על ההקפצה)40 שקל בערך במט"ח תוספת עמלה אין החזר על עמלת מט"ח רלוונטי רק בחו"ל ולא על העמלה של הבנק שלך על ההעברות בערך 12 שקל.הביטוח כולל הכל מרכב תחתון שמשות צמיגים גניבה הרבה יותר משתלם מהביטוח של חברת ההשכרה שכולל רק בסיסי בלבד שווה בדיקה רצינית
נתיב היא חברה מוכרת שמשכירה לנהגים חדשים.
אדרבה, אם למישהו יש שם של חברה אחרת שנותנת לבטל את ההשתתפות העצמית לנהג חדש - אשמח לשמוע! (בירושלים)
למיטב ידיעתי לא קיימת חברה רשמית טובה שמשכירה לנהגים חדשים עם ביטול השתתפות עצמית.
אדרבה.. יחכימונו היודעים....
זהו..
שדיברנו פה על חברות להשכרה לנהגים חדשים
שלא מאפשרות ביטול השתתפות עצמית.
פותחי האשכול כבר בוודאי נהגים ותיקיםאין חברות אחרות שמסכימות להשכיר רכב לנהג חדש פחות משנה נסיון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים