- הוסף לסימניות
יש לציין שההכרה במחלה הזו הגיעה רק אחרי שהדוכסית מקימברידג' (כיום אשת יורש העצר באנגליה) עברה אותה בהריונות,בתור אחת שעוברת הריונות קשים מנשוא ונמצאת כעת ממש על המחשב רק בשביל להסיח קצת את הדעת מהבחילות האיומות שיש לה כרגע
חשוב לי להדגיש: אמנם הריון הוא לא מחלה אבל היפרמאזיס זו מחלה שחוות נשים מסוימות בהריון והיא מוגדרת ברפואה כמחלה קשה!!!
אל אנא אל תזלזלו, זו מסירות נפש רגע רגע ממש!!
ולעניות דעתי האשה היקרה הנ"ל סובלת מהיפרמאזיס גם אם לא מקיאה ויש לה בחילות קשות.
בונג'סטה ונוזלים במידה ולא מצליחה לשתות זה בסיס ראשוני.
אני כבר תקופה ארוכה באשפוז בית מקבלת נוזלים. (בעלי מחבר אותי) ופעם בכמה ימים מדדה לקופת חולים שיחליפו לי את הברנולה בוריד.
מי מדבר בכלל על עבודה, אין תפקוד, אין אמא, אין כלום!! בשבועות מוקדמים יותר לא יכולתי אפילו לדבר מרב בחילות.
אז אנא אל תדונו!! בהריון קודם הייתי עם היפרמאזיס ובהמשך ההריון עם סימפיזיוליזיס, כאבים עצומים, 100% נכות כסא גלגלים וכו' ואני יכולה לומר לכם שההיפרמאזיס (הבחילות וההקאות) היה לי קשה יותר.
כדאי ליצור קשר עם ארגון אם הדרך, נותן הכוונה רפואית, רגשית ועזרה מול ביטוח לאומי.
בשורות טובות והמון כח.
היפרמאזיסית שמתמודדת ומעריצה אותך על מסירות הנפש לזכות להביא עוד נשמה לעולם![]()
כיום כבר ישנם מחקרים על הנושא ויתכן שנשים בעשורים הבאים שיעברו את זה כבר לא יחוו את מה שחוות נשים היום מכיון שהמחקרים יעלו פירות ויהיו תרופות שיצליחו להחזיר את המצב לשפיות, אמן!
הנושאים החמים