התייעצות כובע בורסלינו - להגדיל מידה

• הוסף לסימניות
יש לי כובע והוא קצת קטן עלי (אני מאמין מידה אחת פחות ממה שאני צריך) , שייך למתוח אותו ושהוא יישאר במידה הגדולה?

• הוסף לסימניות
זה לא הגיוני
גם אם יגידו לך שכן זה בהמשך יתכווץ מזיעה ומחום

• הוסף לסימניות
למתוח לא נראה לי שאפשר, אבל הרבה פעמים הכובע קטן רק בגלל שהוא לא מעוצב נכון על הראש, לדוג' אם הראש עגול והכובע פחות וכדו', אני יודע שאצל פרקש עושים את זה. אתה יכול לברר אצלו (האחראי על התיקונים), שוקי - 0533335789.

• הוסף לסימניות
למתוח לא נראה לי שאפשר, אבל הרבה פעמים הכובע קטן רק בגלל שהוא לא מעוצב נכון על הראש, לדוג' אם הראש עגול והכובע פחות וכדו', אני יודע שאצל פרקש עושים את זה. אתה יכול לברר אצלו (האחראי על התיקונים), שוקי - 0533335789.
גם פרקש לא יכול לעשות קסם.
הוא יכול למתוח וגם חנויות אחרות יכולות לעשות את זה אבל תמיד זה יחזור בחזרה למידה המקורית

• הוסף לסימניות
גם פרקש לא יכול לעשות קסם.
הוא יכול למתוח וגם חנויות אחרות יכולות לעשות את זה אבל תמיד זה יחזור בחזרה למידה המקורית
לא כתבתי למתוח, כתבתי:
למתוח לא נראה לי שאפשר, אבל הרבה פעמים הכובע קטן רק בגלל שהוא לא מעוצב נכון על הראש, לדוג' אם הראש עגול
הוא עשה לי גיהוץ כזה בכובע וזה דווקא עמיד לי שנתיים קדימה.

• הוסף לסימניות
לא כתבתי למתוח, כתבתי:

הוא עשה לי גיהוץ כזה בכובע וזה דווקא עמיד לי שנתיים קדימה.
מצויין אבל את זה אמורים לעשות בחנות שבה קונים את הכובע, זה לא דורש שום דבר מיוחד רק קצת הבנה ומקצועיות, בלי לזלזל בפרקש, כמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה