אביגיל אינש
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הבטחתי לחברה שאכין לה למחר לבר מצוה של הבן - כוסיות מוס
אשמח לקבל מתכון קל ונחמד
אשמח לקבל מתכון קל ונחמד
כוסיות מוס ב-3 צבעיםנכתב ע"י אביגיל אינש;1581667:הבטחתי לחברה שאכין לה למחר לבר מצוה של הבן - כוסיות מוס
אשמח לקבל מתכון קל ונחמד
נכתב ע"י כשרונית;1581998:מוס שוקולד מהיר- בלי ביצים
מוס שוקולד ללא ביצים בדרך כלל דורש הכנה מוקדמת: קרור של תערובת השוקולד והשמנת ללילה שלם, עוד לפני שבכלל מקציפים את המוס. מזל שיש גם גרסה מקוצרת...
חומרים
למוס:
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים (60 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
בקערה שוברים שוקולד מריר לקוביות. מוסיפים מים וסוכר. מחממים הכול במיקרוגל, להמסה.
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה וקפה לקצפת רכה.
מערבבים בעדינות את הקצפת עם תערובת השוקולד.
מחלקים לגביעים ומעבירים לשעתיים למקרר, להתייצבות.
נכתב ע"י rachelis;1581982:זה פשוט משגע מהמם אפשר לשאול איך עשית פנינים בצבע ברונזה תודה
תודה!נכתב ע"י rachelis;1581982:זה פשוט משגע מהמם אפשר לשאול איך עשית פנינים בצבע ברונזה תודה
נכתב ע"י חדוי כנרת;1582095:תודה!
בכל מכירה ביתית של מוצרי אפיה מוכרים פנינים בגדלים וצבעים שונים.
אם זכור לך הבאתי גלידה בתקופת החגים גם שם קישטתי כך,זה נותן מראה אלגנטי
אשמח מאד אם מישהי תגלה לי איך לעשותן לבד!נכתב ע"י rachelis;1582938:אני יודעת שאפשר לקנות ... ויש גם דרך לעשות לבד אז שאלתי אולי...
זה פשוט מהמם זה נותן טאצ' מושלם
נכתב ע"י חדוי כנרת;1582945:אשמח מאד אם מישהי תגלה לי איך לעשותן לבד!
ממש מאתגר!
נכתב ע"י rachelis;1582954:יש כאן מתכונים של השפית מירי זורגר לצפיה
הנה הלינק
http://cheff.93fm.co.il/?page_id=434
יש שם קישוטים מעניינים לקינוח אני חושבת שזה בנוי על אותו רעיון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים