בדיוק באתי לומר את זה...מוכר........
אולי תעלי לאתגר בצבעים שחור לבן או צבעים מעניים כאלה יותר כמו ורוד לבן.....
תודה!איזה סגנון מדליק! הוא כזה קליל וחמודד
מוכר........
אולי תעלי לאתגר בצבעים שחור לבן או צבעים מעניים כאלה יותר כמו ורוד לבן.....
וואלהבדיוק באתי לומר את זה...
תודהוואו!!
לא חשבתי שזו מנת חלקם של הציירים..
כל כך משגעים אתכם?
למה חושבים שאתם פראיירים?
אם כבר מדברים על זה, יש מצב את מציירת אותי?
מספר הפלאפון שלי הוא: חחח סתם, פשוט זה היא נדרש שמישהו יכתוב את זה. אז התנדבתי![]()
כן, ממש כך.וואו!!
לא חשבתי שזו מנת חלקם של הציירים..
כל כך משגעים אתכם?
למה חושבים שאתם פראיירים?
כאן עוד אני יכולה להבין מאיפה הבקשה שלהם הגיעה....כן, ממש כך.
לפני כחודש החלטתי שאני רצה להשתפר בדיוקנים, והצעתי לחברות שלי לצייר אותן. טעות גדולה.
עד היום רודפות אחראי בנות מכל המחזור כדי שאצייר אותן
- הבטחת לי לצייר אותי!
-לא הבטחתי! הדגשתי שבלי נדר! יש תור ארוך!
-אבל אני אמרתי ראשונה!
-מצטערת, כבר לא זוכרת מי אמרה ומתי.
זהו, הכרזתי על לקיחת תשלום סימלי וביי.
תמר, ממש הגדרת את מצבי הנואש.![]()
איך יכול להיות שכל האנשים בעולם עונים את אותו דבר זה משגע אותי !כן, בעיה מוכרת.
בכל פעם ששאלתי מישהו מה הוא רוצה שאצייר, לא משנה מי הוא היה ובאיזה גיל, תמיד התשובה הייתה: ״אותי!״ (חוץ מבישיבה בתקופה מסוימת, שאז בדרך כלל היו מבקשים שאצייר את המשגיח עם קרניים או משהו כזה).
בואו, אנשים! יש בעולם דברים יותר מעניינים מכם.
יצורים אנושיים הם מוזרים, נוטים לאהוב את עצמם הכי הרבה בעולם על אף מגרעותיהם ואפרוריותם.איך יכול להיות שכל האנשים בעולם עונים את אותו דבר זה משגע אותי !
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים