נכתב ע"י יעקב1;191179:בס"ד
הכוונה הייתה לשימוש בעדשה רגילה- 50 מ"מ.
נכתב ע"י יעקב1;191091:בס"ד
אם כך אני חושב שקצת חבל.
התוצאה אכן מטריפה ומגניבה כיאה לדמות המוצגת.
אבל, צילום בטווח סטנדרטי היה יותר אמין ולא גימיקי.
נכתב ע"י moti!a;191244:שים לב יעקב למה שכתבת (לא למה שכתב שלמה)
צילום בטווח סטנדרטי -מה זה?
50 מ"מ
היה יותר אמין- מה קשור לאמין או לא אמין
אמין למציאות, צילום בעדשה אקסטרה רחבה גורם לצילום להיות לא אמין למציאות
ולא גימיקי- מה רע בגימיק?
לא רע, הסיטואציה כ"כ טובה שלא צריך גימיק כדי להדגישה.
צללית זה לא גימיק אז נפסול את כל הצלליות ונגיד שהיה עדיף שתצלם לא בצללית
אם יש בצילום צללית אז אולי צילמת גימיק אבל לא צילמת בצורה גימיקית.
HDR- זה לא גימיק?
בהחלט גימיק, אני לא אוהב hdr
לא מבין אותך, אתה רוצה רק לצלם אנשים שהולכים ברחוב כמו שהם נראים?
אם בין האנשים שנוצרת אינטראקציה מעניינת לא אצטרך גימיק בשביל להביא תמונה מעוררת עניין
אם זה הדבר שהכי מעניין אותך סבבה אותי מעניין דברים אחרים ושונים
אין בעיה.
אבל מה קשור לאמין, לגימיקי ללצלם ב 59 מ''מ ולא עין הדג
עיין למעלה.
אני יכול להבין אנשים שלא אוהבים את האפקט של עין הדג , זה אחלה ! כי זה עיניין של
טעם אבל לכתוב:
"התוצאה אכן מטריפה ומגניבה כיאה לדמות המוצגת." כלומר זה נראה לך לפחות
נחמד ואז להגיד שזה לא אמין וגימיקי... נו מה אגיד לך (-:
אני רק יכול להגיד לך (לא התכוונתי להגיד את זה קודם)
שהתמונה הזאת זכתה במקום ראשון בתחרות צילומי שוק ואלה שבחרו הם המחמירים
שבמחמירים
אני מצדיע למצביעים גם אני הייתי מצביע אבל הייתי מעדיף לראות את אותה סיטואציה בעדשה רגילה- 50 מ"מ.
(-:
נכתב ע"י בננה;191256:היא אכן ראויה למקום הראשון. אהבתי מאד מאד.
וחוץ מזה, שימו לב שהאיש כלל לא מעוות. היד שלו גדולה כי הדגש פה נראה לי על הבוטנים, אבל הפרצוף בסדר גמור.
<מילה של בורה בנושא הצילום...>
נכתב ע"י אברימי;191277:התמונה יפהפיה לדעתי. דווקא העדשה המדוברת הוסיפה נופך מיוחד. המוכר מושיט לך את הבוטנים ישר לתוך הפה...
אחלה תמונה.
בהצלחה.
נכתב ע"י moti!a;191284:אז בפעם הבאה שאגיע לשוק עם עין הדג ומישהו יבקש שאצלם אותו האם אני אמור
להגיד לו שאני לא יכול בשום פנים ואופן כי בפורום צילום של פרוג יש אנשים שהם
נגד לצלם אנשים עם עין הדג ?? (((((((((-:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים