נכתב ע"י פרסומון;889078:
נכתב ע"י ngraphic;889092:איך משיגים כזה מחיר כשאין לי איך לאיים עליהם לעבור לחברה אחרת.
באלעד אין תשתיות לשום חברה מתחרה
נכתב ע"י pl;889100:שנה ראשונה שילמתי 30 ש"ח על 1.5 מגה
שנה שניה אני משלמת 65 ש"ח על 5 מגה
נכתב ע"י ngraphic;889092:איך משיגים כזה מחיר כשאין לי איך לאיים עליהם לעבור לחברה אחרת.
באלעד אין תשתיות לשום חברה מתחרה
נכתב ע"י פינת המבקר;889133:ותגידי שאת רוצה שיוזילו לך את המחיר, כי קיבלת הצעות זולות יותר מחברות מתחרות (אני אמרתי את זה למרות שגם אצלינו בעיר אין חברות מתחרות...וזה עבד!)
ותוכלי לקבל הצעת מחיר של 55 ש"ח![]()
איך השגת אכן מחיר זול כזה ?נכתב ע"י מיכל123;889421:יש לי בבזק ב 89 ש"ח קו קל + תא קולי + פקס2מייל + תשתית 10 מגה + רשיון לשלשה אנטי וירוס.
לחצי שנה. אחרי זה זה אמור לעלות ל99 ואחרי שנה ל 109. אבל הנציג אמר לי שאחרי חצי שנה יש מה לדבר על להמשיך את המחיר.
אבל ישנו אתר מעניין מאד בשם "כמהזה" יש שם מידע מאד מעניין. http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspx
זה מה שיש לי. (האמת זה קו עיסקי אולי לכן)נכתב ע"י עמוד ועימוד;889467:ניתן להגיע בקלות למחיר 45 ש"ח רק לתשתית 5 מ"ג דרך שימור לקוחות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים