כמה משלמים על תשתית של בזק?

• הוסף לסימניות
דיברתי עם בזק והם אמרו לי שהם יכולים לעשות לי מחיר טוב בשביל תשתית:
75 ש"ח! לחודש ל - 5 מגה,
מה אתם אומרים זה נקרא מחיר טוב?
בשביל בזק או בשבילי???
תודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
אני משלמת בבזק 100 ש"ח ל10 מגה.

• הוסף לסימניות
אני שלמתי עד עכשיו לבזק עבור 10 מגה 100 ש"ח, ובעקבות אשכול קודם בנושא, התקשרתי ובקשתי להוריד מחיר, והסכימו לתת לי ב89 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני משלמת 55 שח לבזק על תשתית של 5 מגה.(לפני זה שילמתי 65 שח עבור תשתית של 10 מגה רק ראיתי שאין לי צורך בזה.) אני חושבת שאפשר בכיף להגיע איתם למחיר של 55 שח, כי שיניתי את זה ממש בשבועות האחרונים.

• הוסף לסימניות
ואגב, 100 שח רק לתשתית נשמע נורא יקר...
אולי זה גם קו טלפון? או גם ספק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;889078:

איך משיגים כזה מחיר כשאין לי איך לאיים עליהם לעבור לחברה אחרת.
באלעד אין תשתיות לשום חברה מתחרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;889092:

55 זה מחיר לשנה ראשונה או לחצי שנה ראשונה אני לא זוכרת בדיוק.
לפני כחודשיים ביקשתי מהם להביא את התשתית מקו אחד לשני ומאז התחלתי לשלם 55... זה מחיר לחדשים (בקו הקודם שילמתי מחיר מלא)

אולי כדאי לשקול לבטל ולהצטרף מחדש :rolleyes:

• הוסף לסימניות
שנה ראשונה שילמתי 30 ש"ח על 1.5 מגה
שנה שניה אני משלמת 65 ש"ח על 5 מגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pl;889100:
שנה ראשונה שילמתי 30 ש"ח על 1.5 מגה
שנה שניה אני משלמת 65 ש"ח על 5 מגה

היום אין פחות מ-5 מגה. זה המינימום למצטרפים חדשים.

• הוסף לסימניות
גם אני בדרך להזמין תשתית,
מישהו יכול להסביר לי מה קשור המגה? מגה זה לא זכרון?

• הוסף לסימניות
מהירות הגלישה תלויה בכמות המגה שיש לך. בעקרון 5 מספק די והותר לגלישה סטנדרטית ללא הורדות והעלאות גדולות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;889092:

תתקשרי לבזק ותדרשי לדבר עם מחלקת שימור לקוחות. (צריך לעמוד על כך, כי הם לא ששים להעביר לקוחות למחלקה הנ"ל).
ותגידי שאת רוצה שיוזילו לך את המחיר, כי קיבלת הצעות זולות יותר מחברות מתחרות (אני אמרתי את זה למרות שגם אצלינו בעיר אין חברות מתחרות... ;) וזה עבד!)
ותוכלי לקבל הצעת מחיר של 55 ש"ח:)

• הוסף לסימניות
אם הם יודעים שאין מתחרים בעיר, תגידי שבדקת וממש משתלם לך לעבור לסטיק סלולרי, ואת רוצה להתנתק וההמשך כמו שרשום מעלי... שימור לקוחות ואז הוזלה משמעותית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינת המבקר;889133:
ותגידי שאת רוצה שיוזילו לך את המחיר, כי קיבלת הצעות זולות יותר מחברות מתחרות (אני אמרתי את זה למרות שגם אצלינו בעיר אין חברות מתחרות... ;) וזה עבד!)
ותוכלי לקבל הצעת מחיר של 55 ש"ח:)

החברה המתחרה היחידה היא "הוט", עד כמה שידוע לי,
וכיום הם יותר יקרים מבזק.

אני משלמת 65 על 10 מגה

• הוסף לסימניות
בכל מקרה כשתוסיפו על ה-75 גם עלות ספק כבר יצא יותר זול סטיק סלולרי אם סינון כך שזה לא בטוח שוה המחיר
כדי להתקשר בלי להכניס את המספר שעליו רוצים שירות

• הוסף לסימניות
יש לי בבזק ב 89 ש"ח קו קל + תא קולי + פקס2מייל + תשתית 10 מגה + רשיון לשלשה אנטי וירוס.
לחצי שנה. אחרי זה זה אמור לעלות ל99 ואחרי שנה ל 109. אבל הנציג אמר לי שאחרי חצי שנה יש מה לדבר על להמשיך את המחיר.
אבל ישנו אתר מעניין מאד בשם "כמהזה" יש שם מידע מאד מעניין. http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspx

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;889421:
יש לי בבזק ב 89 ש"ח קו קל + תא קולי + פקס2מייל + תשתית 10 מגה + רשיון לשלשה אנטי וירוס.
לחצי שנה. אחרי זה זה אמור לעלות ל99 ואחרי שנה ל 109. אבל הנציג אמר לי שאחרי חצי שנה יש מה לדבר על להמשיך את המחיר.
אבל ישנו אתר מעניין מאד בשם "כמהזה" יש שם מידע מאד מעניין. http://www.kamaze.co.il/Site/HomePage/Default.aspx
איך השגת אכן מחיר זול כזה ?

• הוסף לסימניות
ניתן להגיע בקלות למחיר 45 ש"ח רק לתשתית 5 מ"ג דרך שימור לקוחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמוד ועימוד;889467:
ניתן להגיע בקלות למחיר 45 ש"ח רק לתשתית 5 מ"ג דרך שימור לקוחות
זה מה שיש לי. (האמת זה קו עיסקי אולי לכן)

אבל שזה מתחבר כתוב לי 100mbps.
ככה שאני מבינה שזה יותר מ5 לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה