השאלה לא מובנת
אני לקראת שיפוץ בבית של הסבת חדר ומרפסת ליחידה, הקבלנים שאני מביאה להצעת מחיר רוצים סקיצה-תרשים מדויק של התכנון.מה הכוונה שירטוט סקיצה?
את צריכה שרטטת או מעצבת?
את צריכה תכנית חלוקה ואח"כ סט תכניות עבודה - תכנית הריסה, בניה, חשמל ואינסטלציה.אני לקראת שיפוץ בבית של הסבת חדר ומרפסת ליחידה, הקבלנים שאני מביאה להצעת מחיר רוצים סקיצה-תרשים מדויק של התכנון.
יש מלא תוכנות חינמיות כאלה ברשתאשמח לקבל קישור לאתר.
תודה
זה לא משהו שאני יכולה לסמן לבד??מי אמור לסמן נק' חשמל, אינס' וכו?
את יכולה.זה לא משהו שאני יכולה לסמן לבד??
את יכולה.
אבל תעבדי הרבה יותר זמן כדי לתת לכל נק' גובה מלמטה, מרחק מקיר. כדי שידע את המיקום המדויק.
וכן גם לקו טלפון, מתגים, תאורה, בוילר וכו'
וכמובן לא לשכוח כלום.
תודה רבה!
הצלחתי לשרטט לבד בתוכנת SWEET HOME
נשארו לי עוד מעט פרטים קטנים...
בטח!!זה נותן לך גם מידות?
אשמח שתכתבי לי בפרטי מהו מחיר סמליאשמח לעזור בנושא ולאחר שתשרטטי לעבור ולתת לך את הערות הנחוצות וכל זה כמובן במחיר סמלי,
מסכימה בהחלט. וראיתי בחיי הרבה דירות "מתוכננות" גרוע.יפה שהסתדרת לבד .
נקודה אחת שצריך להבין המחיר שנתנו לך זה לא על זה שאדריכלית מעלה שרטוט ממוחשב, יש הרבה מעבר במקצוע ...השרטוט הוא הפרינט הסופי להעביר את המסר ללקוח ולבעלי מקצוע, לפני השרטוט יש הרבה מחשבה , רעיונות פתרונות . בקיצור נשמה המותאמים לכל אדם ולכל חלל.
בנוסף לכל תחום יש את הבעל מקצוע שלו שהוא מתמחה ורואה את הדברים אחרת מאדם שלא בתחום הזה.
יכול להיות שעשית מצוין אבל יכול להיות שפספסת דברים ונקודות קטנות שלא חשבתם עליהם (ולדברים האלה יש מחיר)
אז המחיר שהאדריכלית הביאה לך מאד הגיוני כי יש הרבה עבודה, מחשבה ואחריות חוץ מלשרטט.
לא מתכוונת אליך אישית אני מעלה פה כי כבר הועלה הדיון . אני עברתי את זה עם לקוח שספג חויות לא נעימות אבל בסוף הבין את המשמעות וחסך עוגמות של המשך....
בהצלחה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים