כמה עולה שרטוט סקיצה ליחידה? והאם יש תוכנות ליצירת סקיצה באופן עצמאי??

• הוסף לסימניות
מה הכוונה שירטוט סקיצה?
את צריכה שרטטת או מעצבת?

• הוסף לסימניות
השאלה לא מובנת

• הוסף לסימניות
השאלה לא מובנת
מה הכוונה שירטוט סקיצה?
את צריכה שרטטת או מעצבת?
אני לקראת שיפוץ בבית של הסבת חדר ומרפסת ליחידה, הקבלנים שאני מביאה להצעת מחיר רוצים סקיצה-תרשים מדויק של התכנון.
אדריכלית אחת שהגיעה היום עם הקבלן הציעה שרטוט ב2500 ש"ח, רציתי לדעת אם זהו המחיר???
ואם יש אפשרות שאעשה את התרשים לבד עפ"י המידות שברשותי?
ביקשתי תוכנת מחשב שתעזור לי בכך, היות ואנוכי הקטנה חלשה בשרטוטים אדריכליים, ומה שביכולתי לעשות זה מקסימות שרטוט בוורד או בפאואר פוינט.
מקווה שעכשיו הובנתי....

• הוסף לסימניות
אני לקראת שיפוץ בבית של הסבת חדר ומרפסת ליחידה, הקבלנים שאני מביאה להצעת מחיר רוצים סקיצה-תרשים מדויק של התכנון.
את צריכה תכנית חלוקה ואח"כ סט תכניות עבודה - תכנית הריסה, בניה, חשמל ואינסטלציה.
אפשר גם לעשות חוזה עם קבלן בשביל השקט הנפשי שלך,
זה מה שצריך בטוח.
חוצמזה יש אקסטרות - תכנית ריצוף ופריסות חיפויים, תכנית למטבח, בחירת חומרים, תאורה ועוד.
אבל לא כדאי לוותר על סט התכניות הבסיסי - כי איך החשמלאי ידע איפה לשים שקע לכיריים אם לא תהיה תכנית מסודרת? ואיך האינסטלטור ידע לאיפה להעביר את הצינורות אם לא תהיה תכנית?
אז נכון שיש אופציה להיות עם הפועלים כל הזמן בדירה ופשוט להראות להם עם האצבע איפה למקם כל מתג או נקודת מים - אבל זה ממש לא מומלץ.
אני חושבת ש2500 ש"ח זה מחיר סביר לתכנית חלוקה ולסט תכניות בסיסי.
אם תרצי תוכלי לפנות אלי ואשמח לעזור 0533183305
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל קישור לאתר.
תודה
יש מלא תוכנות חינמיות כאלה ברשת
יש גם אפליקציות לרוב
אבל - מניסיון - משרטטת לא עושה עבודת שרטוט וזהו... זה הרבה מעבר
גם אני הקטן לא מתמצא, ולכן עצתי, לשלם את הסכום כמובן אם יש לכם המלצות!!, ולקבל תמורה שא''א לעשות לבד
בין כה הולכים להיות הוצאות, אם כבר לעשות את זה טוב

• הוסף לסימניות
לא מכירה תוכנות ברשת.
לגבי שאלת המחיר.
אם זה שרטוט נטו. ללא סט תוכניות.
אפשר למצוא מחיר זול יותר.
מי אמור לסמן נק' חשמל, אינס' וכו?

• הוסף לסימניות
זה לא משהו שאני יכולה לסמן לבד??
את יכולה.
אבל תעבדי הרבה יותר זמן כדי לתת לכל נק' גובה מלמטה, מרחק מקיר. כדי שידע את המיקום המדויק.
וכן גם לקו טלפון, מתגים, תאורה, בוילר וכו'
וכמובן לא לשכוח כלום.

• הוסף לסימניות
את יכולה.
אבל תעבדי הרבה יותר זמן כדי לתת לכל נק' גובה מלמטה, מרחק מקיר. כדי שידע את המיקום המדויק.
וכן גם לקו טלפון, מתגים, תאורה, בוילר וכו'
וכמובן לא לשכוח כלום.

ואם עושים מקצועי, לפחות יש מה לעשות מול הקבלן!!

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה
פעמים אנשים חושבים שהם יחסכו 2500 ש"ח או כל סכום אחר
ובסופו של דבר מהחיסכון הזה יצא להם הפסד של פי כמה וכמה מהחיסכון, כל מקרה לגופו.
כי ברגע שאת יוצאת לבניה בלי שיש תכניות מסודרות, תמיד- אבל תמיד!!! מתי שהו בבניה הקבלן אומר לך
זה לא היה כלול במחיר / אני נותן רק X נקודות חשמל וכל אחת נוספת - מתמחר אותה במחיר יקר כי את לא תביא עכשיו משהו אחר לנקודה הנוספת
ואין ספור דוגמאות לסיבות מסיבות שונות ומשונות למה את צריכה להוסיף עוד כסף בבניה
מה שלא קורה כשיש תכניות ועליהם הוא התחייב
ויתרה מזאת, אם היה טעות - בנה קיר במקום שלא היה נכון, אם יש תכניות הוא יפרק ויבנה כמו ילד טוב בלי תוספת שקל, ואם לאו...
המון המון הצלחות!!!!

• הוסף לסימניות
היי,
אני סטודנטית לעיצוב פנים כרגע סיימתי קורס שרטוט אדריכלי ממוחשב.
הייתי שמחה לשרטט לך תוכניות במחיר מינימלי.
ברכי 0527613877

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
הצלחתי לשרטט לבד בתוכנת SWEET HOME
נשארו לי עוד מעט פרטים קטנים...

קבצים מצורפים

• 1594253330154.png
    1594253330154.png
    KB 67.5 · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
דבר שחשוב לי לומר מנסיון לדברים שראיתי,
הרבה פעמים חושבים לעשות לבד ואני מבינה את הרצון בלחסוך
וגם כמובן ישנם אנשים חכמים שעם קצת הגיון מצליחים לתכנן בסדר גמור ,
אבל תמיד חשוב שעין מקצועית תביט על השרטוט ותמנע הרבה עוגמת נפש.

אשמח לעזור בנושא ולאחר שתשרטטי לעבור ולתת לך את הערות הנחוצות וכל זה כמובן במחיר סמלי,

4102071אין לכתוב כתובת מייל
053-4102071

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עבדתי עם https://www.roomle.com
הדפסתי תוכניות לפי אינסטלציה (מים חמים, קרים, ביוב), חשמל (שקעים, מתגים, תאורה), דלתות, חלונות- גובה, גודל.
הקבלן הסתדר עם זה מצוין, הכל הדפסתי עם מידות. ובכל מקרה תמיד היינו בשטח אם היו שאלות.
הראינו את כל התכניות מראש לקבלן, ושאלנו אותו אם להשקיע בתכנית "אמיתית". הוא אמר שאם זה בשבילו זה בזבוז. כי התכניות שהדפסתי לו היו ברורות ומובנות מאד.
אבל את באמת צריכה "להבין" בזה, ולחפור על כל הנושאים מראש, (ולבחור עובי קירות נכון למשל, ולסמן אותם כמו שצריך)

• הוסף לסימניות
יפה שהסתדרת לבד .

נקודה אחת שצריך להבין המחיר שנתנו לך זה לא על זה שאדריכלית מעלה שרטוט ממוחשב, יש הרבה מעבר במקצוע ...השרטוט הוא הפרינט הסופי להעביר את המסר ללקוח ולבעלי מקצוע, לפני השרטוט יש הרבה מחשבה , רעיונות פתרונות . בקיצור נשמה המותאמים לכל אדם ולכל חלל.
בנוסף לכל תחום יש את הבעל מקצוע שלו שהוא מתמחה ורואה את הדברים אחרת מאדם שלא בתחום הזה.
יכול להיות שעשית מצוין אבל יכול להיות שפספסת דברים ונקודות קטנות שלא חשבתם עליהם (ולדברים האלה יש מחיר)
אז המחיר שהאדריכלית הביאה לך מאד הגיוני כי יש הרבה עבודה, מחשבה ואחריות חוץ מלשרטט.

לא מתכוונת אליך אישית אני מעלה פה כי כבר הועלה הדיון . אני עברתי את זה עם לקוח שספג חויות לא נעימות אבל בסוף הבין את המשמעות וחסך עוגמות של המשך....

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יפה שהסתדרת לבד .

נקודה אחת שצריך להבין המחיר שנתנו לך זה לא על זה שאדריכלית מעלה שרטוט ממוחשב, יש הרבה מעבר במקצוע ...השרטוט הוא הפרינט הסופי להעביר את המסר ללקוח ולבעלי מקצוע, לפני השרטוט יש הרבה מחשבה , רעיונות פתרונות . בקיצור נשמה המותאמים לכל אדם ולכל חלל.
בנוסף לכל תחום יש את הבעל מקצוע שלו שהוא מתמחה ורואה את הדברים אחרת מאדם שלא בתחום הזה.
יכול להיות שעשית מצוין אבל יכול להיות שפספסת דברים ונקודות קטנות שלא חשבתם עליהם (ולדברים האלה יש מחיר)
אז המחיר שהאדריכלית הביאה לך מאד הגיוני כי יש הרבה עבודה, מחשבה ואחריות חוץ מלשרטט.

לא מתכוונת אליך אישית אני מעלה פה כי כבר הועלה הדיון . אני עברתי את זה עם לקוח שספג חויות לא נעימות אבל בסוף הבין את המשמעות וחסך עוגמות של המשך....

בהצלחה רבה!
מסכימה בהחלט. וראיתי בחיי הרבה דירות "מתוכננות" גרוע.
ב"ה אכן "יש לי את זה"... ואני "יונקת" אדריכלות ותכנון מגיל צעיר מאד. גם בלי ללמוד באופן רשמי.למדתי בצורה אוטודידקטית על זה המון.
וממש לא ממליצה באופן גורף לתכנן לבד חללים. אבל אם יש תכנית שאין מה לשנות בה, וביקשו המלצה לתוכנה רק בשביל לשרטט- המלצתי על התוכנה שעבדתי איתה. ורק מציינת שזה דבר שהוא אפשרי. תלוי מי ומה.

אה. ואגב- היינו אצל 2 מעצבות. אחת ממש ממש לא היתה בכיוון.... יכולתי בעצמי להעביר לה כמה שיעורים על תכנון נכון, חשיבה מחוץ לקופסא, פרקטיקה, ועוד ועוד.
והלכנו גם ל @אמא של חני לשעת יעוץ ממש רגע לפני שהתחלנו את הבניה, ועברנו על כל התכנית. הציעה לנו כמה שינויים מוצלחים ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....