- הוסף לסימניות
מה סביבות המחיר של עדשה כזו?נכתב ע"י yossmor2;357220:לי יש עדשה מרחיבה, מקורית של סוני,
srool, כשיהיה רלוונטי אתן לך את הדגם המדוייק,
זה בהחלט עושה שינוי מהותי.
ונראה לך שזה חיוני כבר בהתחלה?
מה סביבות המחיר של עדשה כזו?נכתב ע"י yossmor2;357220:לי יש עדשה מרחיבה, מקורית של סוני,
srool, כשיהיה רלוונטי אתן לך את הדגם המדוייק,
זה בהחלט עושה שינוי מהותי.
נכתב ע"י ASUS;357160:טיפ חשוב לכל הצלמים שבכם, תחליטו על איזה סוג קלטת אתם מצלמים ותשארו רק עם הסוג שהוחלט, להחליף פעם אחת SONY ופעם פנסוניק ופעם TDK יגביר לכם את הבלאי של המצלמה!!!
בגלל שיטות עבודה שונות, אחד עבוד על בסיס סרט רטוב ואחד על בסיס סרט יבש, כשמחליפים כל פעם את סוג הקלטת אתם במילים אחרות מרטיבים את הראש קריאה ומייבשים אותו ברצף וזה שוחק את הראש קריאה של המסרטה, אני ממליץ שתחיליטו בין סוני פרימיום שמחירה כ13-14 ש"ח (שאלה של כמות) לבין פנסוניק מסוג PQ שמחירה בין 14 ל25 ש"ח תלוי בכמות
ובנוגע לטייפ די וי בו נראה אחרי כמה דגימות יתקלקל לך הראש קריאה במצלמת וידאו ותנסה לראות בטייפ DV רמז? אני מעולם עוד לא הייתי צריך להחליף ראש בטייפ DV שלי, לעומת במסרטות שאני משתמש בהם לצורך המרות לDVD החלפתי בכל מסרטה לפחות פעמיים
וזה לא נכון המשוואה להעתקה של DVD למחשב, משום שאם ראש הקריאה לא מספיק איכותי כדי לקרוא את החומר כהוגן אז הוא לא יעביר את החומר כמו שהוא במקור, לדוגמא המושג דרופים מצלצל לך מוכר?
נכתב ע"י ASUS;357253:הטעות שלך היא שאם ראש המצלמה חלש, ונוטה להתקלקל מהר, אז לעיתים קרובות יותר יהיה דרופים, בנוגע למחזור קלטות אני גם גם נגד
נכתב ע"י ASUS;357260:אתה מתכוון לקלטת הלבנה? AMQ אם כן היא עולה כ4 שקל יותר מהPQ
נכתב ע"י ASUS;357200:עדשה מרחיבה זהו פרט חשוב, מאחר ואם אתה חייב לעמוד קרוב למצולם, כמו למשל בחופה, או מרצה בחדר קטן, עם עדשה מרחיבה, אתה יכול לעמוד קרוב למצולם ושיראו בסרט את כולו ולא רק את האף שלו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים