לא יודעת אם הן היחידות, אבל אולי זה קשור בזה שרוב המורות בציבור החרדי לא מגיעות לסף המס, ואז אפשר להשוות גם לפי נטו, כי מה זה משנה אם לאחת יש יותר נקודות זיכוי מהשניה, אם שתיהן לא משלמות מס?לא מזמן הגענו למסקנה שהמורות הן היחידות במשק ששואלים אותם כמה מקבלות עונות את הנטו ולא את הברוטו
אם את מורה??את יודעת להסתכל על התאריך.......זה פשוט ישן? או שאתן לגמרי מדומיינות....
זה פשוט ישן? או שאתן לגמרי מדומיינות....
אני כיום במשרה מלאה 2 שנות וותק וללא BA
ומקבלת יותר מ-7000 בנטו. בברוטו יותר מ-8000
ואיך אומרים? החיים היפים
כבר מזמן הבנתי שפר שעה אנחנו מקבלות יותר מהמתכנתות (בחישוב שיש לנו כמויות תוספות בשכר, ימים קצרצרים וחופשות גדולות...)
ורק נוסיף שעות חלון .(ממוצע למורה 3 בשבוע)לא בקטע לפתוח ויכוח בכלל,
אבל רק מתזכרת שלמורות על כל שעת עבודה יש מינימום שעה בבית הכנה+טלפונים+מבחנים וכו
כך ש24 זה בערך 40 שעות בשבוע...בממוצע
אז אין מה לזלזל
כולן עובדות קשה גם מי שמלכתחילה יש לה 40 שעות בשבוע וגם מי שאם באמת תספור את השעות תראה שזה 40 שעות
ולגבי מה ששאלה פותחת האשכול
באמת בחינוך העצמאי השכר לא וואו
מי שיש לה עוז לתמורה או אופק חדש זה כבר עולם אחר.
חינוך העצמאי??זה פשוט ישן? או שאתן לגמרי מדומיינות....
אני כיום במשרה מלאה 2 שנות וותק וללא BA
ומקבלת יותר מ-7000 בנטו. בברוטו יותר מ-8000
ואיך אומרים? החיים היפים
כבר מזמן הבנתי שפר שעה אנחנו מקבלות יותר מהמתכנתות (בחישוב שיש לנו כמויות תוספות בשכר, ימים קצרצרים וחופשות גדולות...)
צר לי לאכזבהיום 8000 זה יפה האם בגיל 35 9900 זה גם ישמח אותך????
ברוטו או נטו?צר לי לאכזב
אין מורה בחינוך העצמאי השכר שלה מגיע ל9900... גם אחרי 25 שנה
השכר החציוני, זה ש50% מהציבור מרוויח פחות ממנו,היום 8000 זה יפה האם בגיל 35 9900 זה גם ישמח אותך????
יקירתי,צר לי לאכזב
אין מורה בחינוך העצמאי השכר שלה מגיע ל9900... גם אחרי 25 שנה
השכר החציוני, זה ש50% מהציבור מרוויח פחות ממנו,
את צודקת.צריך להשוות לעבודה שדורשת תעודה שוות ערך לתואר ראשון ,
ועלות לימודים והכשרה...
מורה אחרי 20 שנה מקבלת הרבה יותר משכר מינימום.העובדה שמורה אחרי 20 שנה לא מצליחה להדביק את שכר המינימום שלה, עם גמולים וכ. מדברת בעד עצמה
כמדומני שהחישוב שלך נעשה על 100% משרה, בעוד בחינוך העצמאי לא יודע אם קיים כזה דבר. גם אם כן - רוב מוחלט של המורות עובדות מקסימום 90% (משרת אם).ברוטו או נטו?
כי ברוטו בהחלט אפשרי אחרי 25 שנה, אפילו ללא גמולים או BA (אל משפיעים הרבה, בגלל תוספת המינימום)
בדיוק עכשיו אני שמה לב כמה שכר בסיס וכמה תוספות...ברוטו או נטו?
כי ברוטו בהחלט אפשרי אחרי 25 שנה, אפילו ללא גמולים או BA (אל משפיעים הרבה, בגלל תוספת המינימום)
צפה בקובץ המצורף 2056836
נכון שאת העובדת מעניין הנטו, כי מהברוטו לא קונים במכולת,
אבל כשמשווים את השכר לעבודות אחרות, צריך לזכור שבעבודות אחרות מדברים בברוטו, וההשוואה צריכה להיות בהתאם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים