- הוסף לסימניות
ברצינות?לנו היתה בעייה דומה.
בעלי פירק את המשקוף.
אצלינו היה די פשוט, לפרק ולהרכיב מחדש.
אם הדירה שלך, אולי שווה לבדוק את האופציה הזו..
היה עם ברגים או קצף?
ברצינות?לנו היתה בעייה דומה.
בעלי פירק את המשקוף.
קצף. הוא חתך את הקצף עם סכין יפנית.או קצף?
ואחרי זה "ליישר" את המשקוף, דורש עבודה מקצועיתקצף. הוא חתך את הקצף עם סכין יפנית.
קנינו מיכל קצף חדש, ולאחר מעבר המכונה חיברנו שוב.
לא היה מסובך כלל (קיבלנו הדרכה ראשונית מהקבלן ששיפץ את הדירה שלנו, הוא הנחה איזה חומר קצף לקנות)
יצא בסדר גמור.ואחרי זה "ליישר" את המשקוף, דורש עבודה מקצועית
כמה זה עלה?אצלינו גם היתה בעיה כזו.
הזמנו מטכנאי מכונה (קונסטרוקטה 7 ק"ג מעולה) שהוא התחייב שהוא יכול לפרק אותה לגורמים ולהרכיב אותה מחדש בפנים.
ב"ה לאחר פירוק קל, נכנס מצויין.
רק יש לשים לב שאין אחריות במקרה כזה מצד החברה.
אאל"ט 200.כמה זה עלה?
החברה לא אמורה לדעת.אצלינו גם היתה בעיה כזו.
הזמנו מטכנאי מכונה (קונסטרוקטה 7 ק"ג מעולה) שהוא התחייב שהוא יכול לפרק אותה לגורמים ולהרכיב אותה מחדש בפנים.
ב"ה לאחר פירוק קל, נכנס מצויין.
רק יש לשים לב שאין אחריות במקרה כזה מצד החברה.
השאלה אם זה מותר.החברה לא אמורה לדעת.
חשבנו על זה כי זה משקוף שמורכב שחלקים חלקים, אבל אני לא מאמינה שאדע להחזיר את זה אח"כ בלי איש מקצוע, הצלחת לבד?לנו היתה בעייה דומה.
בעלי פירק את המשקוף.
כן.חשבנו על זה כי זה משקוף שמורכב שחלקים חלקים, אבל אני לא מאמינה שאדע להחזיר את זה אח"כ בלי איש מקצוע, הצלחת לבד?
לי בדיוק היה עכשיו את הבעיה הזאתשלום,
אשמח לקבל עזרה ,
יש לי כניסה לאמבטיה ברוחב53 סמ.
אני צריכה דחוף מכונה חדשה ולא יודעת מה לקנות.
אני מעדיפה יותר מ7 קג.
הבעיה שזה מכונות רחבות יותר,
אשמח לדעת אם יש דגם ספציפי שאתם מכירים שאפשר לפרק חלקים מסוימים במכונה ואז היא תעבור ואחכ להרכיב בקלות...
הדלת הישנה שלי באמבטיה היתה רחבה יותר, עכשיו יש לי דלת שיותר מקטינה את הפתח..
ראיתי שמכונה עם פתח עליון יותר צרה, אבל אז לא יהיה לי מקום להרבה דברים באמבטיה....
לצערי יש לי אמבטיה פיצית ואין לי מקום אחר למכונה
כמה טכנאי לוקח על זה?לי בדיוק היה עכשיו את הבעיה הזאת
הבאתי טכנאי שפירק את המכונה(חיצוני )
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים