תנסי במרכז הכסאותמחפשת כסאות בר למטבח עד גובה 65 ס’’מ, לא יותר
רגלי זהב מט, ריפוד קטיפתי, בהיר
מוצאת רק במחיר של 1100... לכסא, הגיוני?
הזולים יותר או גבוהים יותר, או זהב מבריק ובקושי בכלל מוצאת זהב....
יש המלצה לדגם ספציפי או מקום שאוכל למצא?
אין שם רגלי זהבתנסי באתר "טייק איט"
מחפשת כסאות בר למטבח עד גובה 65 ס’’מ, לא יותר
רגלי זהב מט, ריפוד קטיפתי, בהיר
מוצאת רק במחיר של 1100... לכסא, הגיוני?
הזולים יותר או גבוהים יותר, או זהב מבריק ובקושי בכלל מוצאת זהב....
יש המלצה לדגם ספציפי או מקום שאוכל למצא?
אהבתי מאד את הדגם הזה אבל לא ראיתי גוון ריפוד שהתאים לי,כיסא בר קאלה מרופד רגל זהב - קסיאס | קולקציית 2025 | הנחות ומבצעים
מחפשים ? אצלנו בקסיאס תמצאו מגוון רחב של , ספות, שולחנות פינת אוכל ועוד במחירים הכי משתלמים והנחות ענק מוזמנים לבקר באתר או בסניפים שלנו..cassias.co.il
יש לי את אלו
יש כמה צבעים של ריפוד
אני מאד מרוצה
אני צבעתי את השחור בזהב מט כי לא רציתי מבריק בעלות של 100 שח לכסא
בז מוקה בהיראהבתי מאד את הדגם הזה אבל לא ראיתי גוון ריפוד שהתאים לי,
איזה צבע הריפוד שלך?
במציאות זה כמו הגוון באתר?בז מוקה בהיר
איך צבעת ? לבד או יש לך המלצה למקום? זה לא מתקלף?כיסא בר קאלה מרופד רגל זהב - קסיאס | קולקציית 2025 | הנחות ומבצעים
מחפשים ? אצלנו בקסיאס תמצאו מגוון רחב של , ספות, שולחנות פינת אוכל ועוד במחירים הכי משתלמים והנחות ענק מוזמנים לבקר באתר או בסניפים שלנו..cassias.co.il
יש לי את אלו
יש כמה צבעים של ריפוד
אני מאד מרוצה
אני צבעתי את השחור בזהב מט כי לא רציתי מבריק בעלות של 100 שח לכסא
קאסיאס צבעו ליאיך צבעת ? לבד או יש לך המלצה למקום? זה לא מתקלף?
המון תודה, עזרת לי !קאסיאס צבעו לי
לא מתקלף
תבדקו בקאסייאס יש להם דגם אחד שנקרא צר מאוד- אנטוניו. לא זוכרת כמה רוחב.מישהו יודע איפה אפשר לקנות כסאות בר צרים מהסטנדרט ( במקום 40 ס"מ 37 ס"מ)
או שיש לכם נגר שאפשר דרכו להזמין כסא בר בעיצוב אישי
שווה לבדוק ביד 2 --לפעמים יש מציאות --קניתי ביד 2 ---- 4 כיסאות במחיר הזה ומחזיקות כבר יותר מ 10 שניםמוצאת רק במחיר של 1100... לכסא, הגיוני?
מאד אהבתי את הכסאות!!לא ממש
במציאות זה יותר בהיר ואין לזה גוון ורדרד
(וא"א לראות גוון באתר, כל מחשב זה נראה אחרת)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //