- הוסף לסימניות
אם אני לא טועה בכאל העמלת המרה היא 2.8%
איך בדיוקשימוש במט"ח - כל מה שחשוב לדעת על מטבע חוץ - max
שימוש במט"ח , maxהעמלות המפורטות בעמוד מתייחסות לכרטיסים שהונפקו על ידי max בלבד. לצפייה בעמלות בכרטיסים שהונפקו על ידי הבנק, ניתן לצפות בתעריפון הרלוונטי באתרwww.max.co.il
מקס לוקחים 1%.
לכרטיס של דיסקונט-כאל קוראים TO GO ,אני רוצה לברר על הכרטיס הזה,
האם הוא מאפשר משיכת כסף בכספומט?
כמו"כ האם יש כרטיס מקביל של חברה אחרת שמאפשר הטענת סכומים ע"י כרטיס אשראי או העברה בנקאית בלי צורך להגיע לדואר?
תודה
איך מצטרפים בלי פייסבוק?כרטיס כזה אני רוצה - I need it | max
חברי קבוצת פייסבוק כזה אני רוצה? קבלו כרטיס אשראי עם הטבות ייחודיות בארץ ובחו"ל, תנאי תשלום ופתרונות אשראי נוחים, מסגרת אשראי נוספת ועוד. היכנסו לאתר maxwww.max.co.il
לפני 4 ימים הצטרפתי באתר לכרטיס "כזה אני רוצה" של MAX - בלי להצטרף לפייסבוק, במקום שהיה צריך לצרף תמונת מסך מפייסבוק, צירפתי קובץ פידיאף שכתבתי שם שבקרוב אצטרף לקבוצה הנ"ל. המשכתי בהרשמה עד הסוף, והיום קיבלתי את הכרטיס עד הבית.איך מצטרפים בלי פייסבוק?
ןמה זה אומר?
*פטור מדמי כרטיס: עד להודעה חדשה וכל עוד העובד משתייך למקום העבודה.
ineedit.co.il
כבר הרבה זמן לא בדקתי את השוק,@הכלבויניק אודה לעזרתך
נכון להיום יש לי דיירקט של ישראכרט ואני רוצה לעבור לכרטיס אשראי רגיל (כי ממש התבלבלתי עם כל החיובים שם)
איזה כרטיס הכי מומלץ? יש חסד?
תודה
קודם תודה גדולה על התשובה המהירה והמפורטתכבר הרבה זמן לא בדקתי את השוק,
וזה שוק שמשתנה ללא הרף!
בעיקרון תלוי בסגנון השימוש שלך בכרטיס.
אם אתה קונה הרבה ביש חסד, מומלץ בהחלט כרטיס כזה,
הוא מקנה שם הנחות משתלמות
(ובכלל ביומיים הקרובים יש 'חגיגה', ומתנת הצטרפות 200 ש"ח).
הכי הרבה תבטל לאחר שנה.
אם אתה קונה הרבה בחו"ל,
שווה לבדוק כרטיס שנותן קאש9בק על קניות בחו"ל,
ועם עמלת המרת מט"ח נמוכה (בהנחה שאתה עם חשבון עו"ש שקלי).
אם אתה קונה הרבה בחנויות בגדים בארץ,
יש כרטיסים עם הטבות רבות למגוון רחב של חנויות.
ויש כרטיסים שנותנים קאשבק על כל שימוש בכרטיס,
ומשתלם להעביר אליהם את כל ההו"ק...
נסה לנתח את אופי השימוש, ואז לחפש את הכרטיס המתאים.
יש הרבה חסרונות.(שאלה נוספת שצצה פה - אתה מסכים עם החסרונות של הדיירטק? אנחנו מרגישים שאנחנו לא יודעים באמת כמה הוצאות יש לנו כל חודש עם הכרטיס הזה.)
אז לכו על שתני כרטיסים שונים, למשל של יש, ועוד אחד לרכישות בחו"ל.אממה...... שהכל הכון לגבינו
קונים ביש
קונים בחו"ל (נקסט, אמזון וכד')
קונים כמובן בגדים בארץ.
אנחנו צריכים שני כרטיסים במקום הדיירקט שלנו.
עם הדיירקט, לא ניתן לדעת מה המצב באמת בעו"שיש הרבה חסרונות.
דווקא העניין הזה של 'כמה יורד לכם באשראי לחודש', ניתן לבדוק בקלות. אם בסינון העו"ש בבנק, או דרך אתר ישראכרט וכדו'.
אבל! היתרון העצום שלו, שקונים רק בכסף שיש לכם, ולא על חשבון המשכורת הבאה...
מי שמצליח לחיות רק עם דיירקט, אשריו!
חבל לשנות את הרגלי הצריכה, אם לא הגיעו מים עד נפש...
והנחה קבועה על 20 מוצרים נבחרים, 10% לכל השנה.הכי נמשכים ליש כרגע בגלל ה-200 ש"ח שרשמת כפול שניים זה 400 ...
כן. עד שתגמרו את התשלומים, היתרה שנשארה תפוסה במסגרת.אם אני משתמש במסגרת אשראי שלי ופורס את זה לתשלומים זה מוריד לי מהמסגרת בחודשים הבאים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים