- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;169991:לא נראה רציני.
"כי אני יודע לתפוס את הרגע הנכון"- ואחרים?
לדעבונינו יש היום מאד הרבה צלמים שפשוט לא יודעים מה ''לתפוס''
בפרט עצל חרדים
למשל יש איזה אירוע של אדמור''ים במקום לצלם איך שכל אחד נותן יד ''לרבה''שזה הכי חשוב
הוא מצלם לך את החתן אוכל אם מזלג או את הפרכים שעל השולחן
צריך לדעת מה לצלם!!!
נכתב ע"י הצלם;170000:נכתב ע"י צל99;169991:לא נראה רציני.
"כי אני יודע לתפוס את הרגע הנכון"- ואחרים?
לדעבונינו יש היום מאד הרבה צלמים שפשוט לא יודעים מה ''לתפוס''
בפרט עצל חרדים
למשל יש איזה אירוע של אדמור''ים במקום לצלם איך שכל אחד נותן יד ''לרבה''שזה הכי חשוב
הוא מצלם לך את החתן אוכל אם מזלג או את הפרכים שעל השולחן
צריך לדעת מה לצלם!!!
מי קובע מה הכי "חשוב"?
אם מדובר בבקשה של מזמין העבודה אז מקובל.
אם לא, אני רואה דברים אחרים שיותר חשובים בתעוד ארוע.
נכתב ע"י צל99;170005:נכתב ע"י הצלם;170000:מי קובע מה הכי "חשוב"?
אם מדובר בבקשה של מזמין העבודה אז מקובל.
אם לא, אני רואה דברים אחרים שיותר חשובים בתעוד ארוע.
מה דברים יותר חשובים באירוע של חרדים,רבנים,אדמור''ים?
נכתב ע"י הצלם;170008:נכתב ע"י צל99;170005:מה דברים יותר חשובים באירוע של חרדים,רבנים,אדמור''ים?
אתה מדבר על ארוע חתונה? חנוכת קלויז או מה?
ככלל תמונות אוירה שיעבירו לצופה את אוירת הארוע.
לחיצות ידיים לרבה זה נחמד וחשוב מאוד למי שלחץ.
בתור תיעוד של הארוע זה לא היה בהכרח תופס אצלי מקום מרכזי.
נכתב ע"י צל99;170009:נכתב ע"י הצלם;170008:אתה מדבר על ארוע חתונה?
בתור תיעוד של הארוע זה לא היה בהכרח תופס אצלי מקום מרכזי.
מה כן היה תופס אצלך מקום מרכזי?
נכתב ע"י הצלם;170014:נכתב ע"י צל99;170009:מה כן היה תופס אצלך מקום מרכזי?
תיעוד של החלקים הטקסיים המרכזיים בארוע.
תמונות אוירה.
הבעות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים