אין לי.להקציף - אפשר במקצף ידני
באיזה כוסות משתמשים? חד פעמי לשתיה קרה?עוגיות פסים שוקוצ'יפס קפה
מתכון משמורה, מעולה וקל!!
אני מקווה שאין בעיה להעלות לפה
אני משתמשת בח"פ לקר, אבל תמיד לקמח אני משתמשת בח"פ לשתיה חמה... (בכמעט כל המתכונים)באיזה כוסות משתמשים? חד פעמי לשתיה קרה?
לחמם את התנור?עוגת שוקולד קלה ומהירה בקערה אחת (טעימה ורכה)
מצרכים:
2 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר (לא חייב)
1 כוס שוקולית
2 כוסות קמח
1 כוס מים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר (כדי למנוע גושים). משמנים תבנית, לצקת את הבלילה. לאפות 170 מעלות , 20-30 דקות
* אם רוצים לשדרג אפשר לפזר מעל שוקולד ציפס וקצת ״להטביע״ את זה בתוך העוגה עם הלקקן
ציפוי (לא חובה, אפשר כל ציפוי שאוהבים):
1 חפיסה שוקולד מריר + 1-2 כף מים + כפית רום = לערבב ביחד על האש/מיקרוגל. לשפוך על העוגה כשהיא חמה
כןלחמם את התנור?
רוב העוגה אכולה.... @חלזונות אמרה שכדאי לחמם, חיממנו.
בקצב הזה מחר היא כבר הולכת לאוניברסיטהרוב העוגה אכולה.... @חלזונות אמרה שכדאי לחמם, חיממנו.
הכי מגניב זה שהכנתי לבת השנתיים את החומרים בכוסות שתשפוך ותערבב,
ושפכה בטעות לכיור חחח... הלך לי חצי כוס שמן וחצי כוס סוכר עד שראיתי והסברתי לה ששופכים לקערה שהכנתי לה.
יצא מקסים, והיא לקחה עכשיו כמה חתיכות לגננת של שנה שעברה שהיא מאד אוהבת (היא הגננת עכשיו של הקטן)
הכנתי ויצא מעולהעוגת שוקולד קלה ומהירה בקערה אחת (טעימה ורכה)
מצרכים:
2 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר (לא חייב)
1 כוס שוקולית
2 כוסות קמח
1 כוס מים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר (כדי למנוע גושים). משמנים תבנית, לצקת את הבלילה. לאפות 170 מעלות , 20-30 דקות
* אם רוצים לשדרג אפשר לפזר מעל שוקולד ציפס וקצת ״להטביע״ את זה בתוך העוגה עם הלקקן
ציפוי (לא חובה, אפשר כל ציפוי שאוהבים):
1 חפיסה שוקולד מריר + 1-2 כף מים + כפית רום = לערבב ביחד על האש/מיקרוגל. לשפוך על העוגה כשהיא חמה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //