מרק פירות קר בניחוח תפוז (או פשוט- לפתן פירות צבעוני)- כ-1 וחצי ליטר לפתןיש לי הרבה פירות (אפרסקים, שזיפים, תפוחים) שכבר במצב לא משהו.
מחפשת מתכון לעוגה או משהו.
תודה
תודה!!מרק פירות קר בניחוח תפוז (או פשוט- לפתן פירות צבעוני)- כ-1 וחצי ליטר לפתן
חותכים ממגוון פירות העונה לקוביות (כ-10 יחידות פרי)
שמים בסיר:
2 כוסות מים
2 כוסות מיץ תפוזים
1/2-3/4 כוס סוכר
מערבבים ומביאים לרתיחה. (זה גולש מהר, זהירות)
מוסיפים 2 כפות אבקת ג'לי בצבע בהיר
ואת קוביות הפירות.
מביאים לרתיחה יחד ומבשלים על אש נמוכה עוד חמש דקות.
אחרי צינון הלפתן ניתן להוסיף קוביות אננס משומר,
ואם יש בלפתן שזיפים אדומים הם צובעים את האננס בסגול מדהים.
בהצלחה
נשמע ממש טוב!!אני מבקשת מבעלי ביום שישי שיקנה פרות שכמעט מתקלקלים ומכינה קומפוט מהמם.
מבשלת מים עם טיפה סוכר.
פירות קשים שצריכים טיפה ריכוך כמו תפוחים או אגסים אני מבשלת קצת קודם, כל השאר מבשלת לא מדי הרבה זמן.
מוסיפה לסיר יין אדום מתוק, וניל, קצת קינמון.
מקררת ויוצא מהמםםםםם
קראמבל פירותאשמח לקבל מתכון לעוגת פירות קלה אם אפשר עם שמן ולא מרגרינה תודה רבה.

נראה מדהים!מאפה קרמבל פירות קיץ,ללא מרגרינה וללא מיקסר:
אפשר להחליף בתפוחים מגוררים עם קינמון או כל מיני פירות אחרים
אני הכי אוהבת שזיפים אדומים בלבד
צפה בקובץ המצורף 693410
לקרמבל
2 כוס קמח
1 כפית א. אפיה
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1 ביצה
מערבבים היטב בקערה או אפילו בתוך שקית עד לקבלת פירורים גסים
לפירות
4 שזיפים אדומים
2 נקטרינות
3-4 שזיפים צהובים
1 תפוח קצוץ דק
חותכים את הפירות לריבועים, מוסיפים את התפוחים
מערבבים עם 1/4 כוס סוכר
מרכיבים את המאפה
משתמשים ב2/3 מכמות הבצק ומרפדים את תחתית התבנית, שמים את הפירות, מפוררים ומפזרים את הבצק שנשאר
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ40 דקות
* אפשר להכין בתבנית אחת גדולה או בתבניות אישיות
* אפשר לשנות את הרכב הפירות למה שאוהבים
* ניתן לשדרג את הבצק עם מעט קינמון למי שאוהב
צפה בקובץ המצורף 693411
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים