- הוסף לסימניות
צריך עוד משהו חוץ מתז וספח פעילים ובתוקף של שני בני הזוג?1 אם יש את כל המסמכים הנדרשים, יכול להיות גם יום אחד
צריך עוד משהו חוץ מתז וספח פעילים ובתוקף של שני בני הזוג?1 אם יש את כל המסמכים הנדרשים, יכול להיות גם יום אחד
אישורי הכנסות חוזה מכר ועודצריך עוד משהו חוץ מתז וספח פעילים ובתוקף של שני בני הזוג?
רק הכנסות קבועותהאם שורת תזרים המזומנים בבנק היא הקובעת לעניין הכנסות הנטו
או רק הכנסות קבועות כמו משכורת ומלגה
מקפיצה1 כמה חודשים הבנק צריך לראות הגדלה בהכנסות בשביל לתת החזר של 5K ?
2 כמה הגדלה בהכנסות אני צריכה בשביל ש5K יהיה החזר חודשי חלק ?
3 האם בדירה חדשה שעדיין לא יצא נוסח טאבו אלא יש רק אישור זכויות[מחברה משכנת [רמ''י] הריבית גבוהה יותר ?
כרגע כמו שציינתי אנחנו עומדים יחד על 10.3K בממוצע [בהחלט היו חודשים שקצת יותר]
תודה רבה לכולם אתם אלופים
1.אין כללי אצבע תלוי בנק ואפילו סניף.מקפ
מקפיצה
לאו דוקא. או הכנסות ניידות עם תצהיר דיין בפועלים - מזרחי וייתכן גם דיסקונטרק הכנסות קבועות
1. אישור עקרוני איכותי וסופי עם מיקוח אמיתי ומלא - בין שבוע לשבועייםשלום וברכה אני לפני קניית דירה ראשונה
מחיר הדירה 1.4M
הון עצמי 650 אולי 700K
הכנסה חודשית נטו 10.3K
1 כמה ימים [מיום הפנייה ליועץ ] לוקח להוציא אישור עקרוני ?
2 בשביל לחתום חוזה אני צריכה להציג את כל ההון העצמי?
3 האם. ואם כן עד כמה אני יכולה לוותר על חלק מההון העצמי [=הגדלת משכנתא]
4 כמה זה זמן נורמאלי לתת ליועץ[לדחות את התשלום האחרון] בשביל להוציא משכנתא בנחת
5 מה הגבול של ההחזר החודשי שיתנו לי בנתונים הקיימים [ההכנסות אמורות ב''ה לגדול משמעותית ב 2026]
תודה מראש על הסבלנות
1. 3 חודשים ייתכן שלאומי ירצו יותר בבנק המקור אולי ישאלו שאלות1 כמה חודשים הבנק צריך לראות הגדלה בהכנסות בשביל לתת החזר של 5K ?
2 כמה הגדלה בהכנסות אני צריכה בשביל ש5K יהיה החזר חודשי חלק ?
3 האם בדירה חדשה שעדיין לא יצא נוסח טאבו אלא יש רק אישור זכויות[מחברה משכנת [רמ''י] הריבית גבוהה יותר ?
כרגע כמו שציינתי אנחנו עומדים יחד על 10.3K בממוצע [בהחלט היו חודשים שקצת יותר]
תודה רבה לכולם אתם אלופים
אין תצהיר דיין בלאומילאו דוקא. או הכנסות ניידות עם תצהיר דיין בפועלים - לאומי
תיקנתיאין תצהיר דיין בלאומי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים