תראה כאןוכן האם זה כדאי, ושווה.
www.prog.co.il
אני מעדיף גם לחסוך את הקורסיםתראה כאן
![]()
השקעות - היכן לומדים השקעות?
היכן לומדים השקעות גם בשביל עצמך, וגם בשביל להשקיע לאחרים? והאם יש בזה עבודה?www.prog.co.il
יש פרנסות יותר טובות(גם כי אין לי מושג אם יש פרנסה רצינית בתחום)
לא לחכמים לחםיש פרנסות יותר טובות
יועץ השקעות לא בהכרח חכם, תראה מה שכתבתי שםלא לחכמים לחם
מה שבטוחיועץ השקעות לא בהכרח חכם, תראה מה שכתבתי שם
מתכנן פיננסי מוסמך CFPאשמח לכל מידע
איך מוציאים רשיון ייעוץ השקעות, בצורה הכי זולה ?
אפשר לדבר איתי, אני למדתי ייעוץ השקעות ואני יכול להסביר לך מה זה כולל.אשמח לכל מידע
איך מוציאים רשיון ייעוץ השקעות, בצורה הכי זולה ?
וכן האם זה כדאי, ושווה.
(הבנתי שצריך לגשת לכמה בחינות של רשות שוק ההון
ובד"כ גם לעבור קורסים שילמדו את החומר של הבחינות)
השאלה שלי האם יש דרך עוד יותר זולה ומהירה מלשלם על קורסים וכדו'
צריך לשים לב שבשביל הסמכה חייב תואר ראשוןמתכנן פיננסי מוסמך CFP
CERTIFIED FINANCIAL PLANNER
כיום המקצוע הזה מוכר ביותר מ- 28 מדינות ברחבי העולם כולל מדינות ה- OECD,
מקצוע התכנון הפיננסי כל כך נפוץ בעולם ומבוקש כך שכבר היום ניתן למצוא מתכננים פיננסיים מוסמכים CFP בבנקים, משרדים של רואי חשבון ויועצי מס, בתי השקעות, עורכי דין ועוד.
----
אפשר לדבר איתי, אני למדתי ייעוץ השקעות ואני יכול להסביר לך מה זה כולל.
(הבנתי שצריך לגשת לכמה בחינות של רשות שוק ההון ובד"כ גם לעבור קורסים שילמדו את החומר של הבחינות)
5 מבחנים של הרשות לניירות ערך וחצי שני התמחות ואם רוצים גם ניהול תיקים עוד מבחן ו9 חודשים התמחותמה עוד?
ואפשר לעבור את המבחנים, בלי לעשות את הקורסים?5 מבחנים של הרשות לניירות ערך ואם רוצים גם ניהול תיקים עוד מבחן
רעיונית אפשר רק להירשם למבחנים, אין הכרח ללמוד איפושהו ממה שאני מכיר.ואפשר לעבור את המבחנים, בלי לעשות את הקורסים?
בכל 5 המבחנים של ייעוץ השקעות כן (אם לא השתנה משהו בשנים האחרונות).ועוד שאלה האם בכל המבחנים
יש כמה אופציות של תשובות וצריך לסמן את הנכונה (אמריקאי)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים