- הוסף לסימניות
זו הייתה בדיחה אם לא הבנת,
תכל'ס, טווח הנסיעה באוטובוס, גבוה יותר בביתר, בבני ברק נוסעים את חזון אי"ש רבי עקיבא השומר וזהו, בכל שאר הרחובות אין בכלל אוטובוסים.
זו הייתה בדיחה אם לא הבנת,
צריך למדוד את המרחק בלבד,המרחק בין התחנות הוא התשובה.
נסיעה פנימית בביתר שעלתה 2.70 לרוב הייתה נסיעה של גג 10 דק', או 20 דקות אם עלו בתחנה ראשונה וירדו באחרונה.
בב"ב לדוגמא או בי-ם נסיעה פנימית יכולה לקחת גם שעה, אז הגיוני שנסיעה כזאת ארוכה תעלה יותר.
א. גם אם נוסעים עם 7 ילדים מספיר רב קו אחד לכולםואם יש לי 7 ילדים
אני צריכה להטעין כל פעם 1800 ש"ח
ולפני כל נסיעה לבדוק את המצב ב 9 כרטיסים ....
אתה יכול להטעין נסיעה בודדתבגלל שפעם בשנה אני נוסע נסיעה בודדת,
אני צריך להטעין 30 ש"ח?
זה באמת הזוי בסדר גודל.
נושא האשכול היה:אין מבחר כ"כ גדול של ערים חרדיות בשביל להביא נתונים נוספים,
ובמקומות אחרים משום מה פחות אכפת לי שישלמו יקר יותר על נסיעה בתח"צ.
(כן. אני אגואיסטטטט ולא אכפת לי שתושבי הוד השרון ישלמו על נסיעה פנימית אפילו 100 ש"ח.
כן אכפת לי שהתייקרה הנסיעה בביתר ובק"ס, למרות שאני לא גר שם)
אין שום סיבה שאם יש עיר או שתים חרדיות שנפגעו מהרפורמה יבטלו אותה.מי יודע מדוע מכל גזירות ממשלת בנט ליברמן מיכאלי לא בוטלה הגזירה המרושעת של ביטול ההנחה בערך הצבור ברב קו
כל מי שיכול לפנות לחברי הכנסת החרדים יבורך
נושא האשכול היה ביטול ההנחה בהטענת ערך צבור.נושא האשכול היה:
א - ממש ממש לא - לא ברכבת הקלה בירושלים ולא ברכבת ישראל (ונראה לי גם לא ברכבלית בחיפה)א. גם אם נוסעים עם 7 ילדים מספיר רב קו אחד לכולם
ב. לא צריך לבדוק לפני כל נסיעה, אם הטענת 200 ש"ח את יכולה ליסוע למשל מב"ב לירושלים 10 פעמים או בתוך העיר 35 פעמים בלי לבדוק לא חייבים לבדוק לפני כל נסיעה
כל מי שכותב בפרוג כנראה שיש לו גישה לאינטרנטהזוי שצריך לרוץ למרכז המסחרי בשביל לוודא שאני יכול לעלות לאוטובוס ויש לי מספיק כסף...
כאילו אנחנו בשנת 2003, ולא 2023.
מה בין זה לאגאויסטיות?!אין מבחר כ"כ גדול של ערים חרדיות בשביל להביא נתונים נוספים,
ובמקומות אחרים משום מה פחות אכפת לי שישלמו יקר יותר על נסיעה בתח"צ.
(כן. אני אגואיסטטטט ולא אכפת לי שתושבי הוד השרון ישלמו על נסיעה פנימית אפילו 100 ש"ח.
כן אכפת לי שהתייקרה הנסיעה בביתר ובק"ס, למרות שאני לא גר שם)
נושא האשכול היה ביטול ההנחה בהטענת ערך צבור.
איך זה הגיע לכל הרפורמה זה רק באדיבות המגיבים.
ביטול ההנחה בערך צבור הגיע כחלק מהרפורמה (אף אחד לא חשב שהמדינה רק תתן לנו יותר) ברפורמה כמו כל רפורמה או שינוי יש אנשים שמרוצים ויש אנשים שפחות בינתיים זה נראה שבפרוג (אפשר להגיד שדי משקף את הציבור החרדי) יש יותר מרוצים ממתנגדים.הם רוצים להשאיר את הדברים הטובים - שישאירו.
אבל שיחזירואת ההנחה בערך צבור. וכן שיורידו את מחירי הנסיעות פנימיות כמו שהיה.
עשו מחיר אחיד לכל הארץ עד 15 ק"מ מחיר מסוים, איפה אתה רוצה שיורידו?וכן שיורידו את מחירי הנסיעות פנימיות כמו שהיה.
העלו בכל הארץ. גם בערים לא חרדיות העלו לפחות בחצי שקל וגם ביטלו את הערך צבור. זה יוצא הרבה לחודש.עשו מחיר אחיד לכל הארץ עד 15 ק"מ מחיר מסוים, איפה אתה רוצה שיורידו?
בגוש דן למשל הורידו בחצי שקלהעלו בכל הארץ. גם בערים לא חרדיות העלו לפחות בחצי שקל וגם ביטלו את הערך צבור. זה יוצא הרבה לחודש.
נראה לי שזה היה @TYPE:{programmer} שכתב באשכול המקביל שאין לו אפשרות לחבר התקן למחשב, בגלל בעיות אבטחה או משהו כזה.כל מי שכותב בפרוג כנראה שיש לו גישה לאינטרנט
תקנו בחמשה שקלים מכשיר להטענת רב קו ביתי
פשוט וקל
אז הטענתי. נו? ו...ב. לא צריך לבדוק לפני כל נסיעה, אם הטענת 200 ש"ח את יכולה ליסוע למשל מב"ב לירושלים 10 פעמים או בתוך העיר 35 פעמים בלי לבדוק לא חייבים לבדוק לפני כל נסיעה
שקר שמפמפמים לא הופך לאמת. הורידו בחצי שקל, ובערך הצבור ההנחה היתה גדולה יותר, כך שלא הורידו לנו כלום. להפך...בגוש דן למשל הורידו בחצי שקל
ומי שלא? אמור לספוג?הרפורמה עזרה בעיקר לנוסעים הקבועים בתח"צ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים