עזרה להחזיר את ההנחה ברב קו

זה נראה שאנשים חיים כאן קצת בבועה,
מכירים את מודיעין עלית ובני ברק, משווים בניהם, וזעקים על אפליה וחוסר צדק.

אז זהו, תצאו מהבועה, יש עוד תחבורה ציבורית בישראל חוץ ממודיעין עלית, למעשה ישנם 82 ערים בישראל.
תבדקו, תשוו, ותחזרו לאשכול להתווכח.

אין מבחר כ"כ גדול של ערים חרדיות בשביל להביא נתונים נוספים,
ובמקומות אחרים משום מה פחות אכפת לי שישלמו יקר יותר על נסיעה בתח"צ.

(כן. אני אגואיסטטטט ולא אכפת לי שתושבי הוד השרון ישלמו על נסיעה פנימית אפילו 100 ש"ח.
כן אכפת לי שהתייקרה הנסיעה בביתר ובק"ס, למרות שאני לא גר שם)

המרחק בין התחנות הוא התשובה.
נסיעה פנימית בביתר שעלתה 2.70 לרוב הייתה נסיעה של גג 10 דק', או 20 דקות אם עלו בתחנה ראשונה וירדו באחרונה.
בב"ב לדוגמא או בי-ם נסיעה פנימית יכולה לקחת גם שעה, אז הגיוני שנסיעה כזאת ארוכה תעלה יותר.
צריך למדוד את המרחק בלבד,
יש מקומות שזה שלאוטובוס לוקח שעה להגיע ממקום למקום
זה לא בגלל המרחק
אלא בגלל הפקקים הלא מטופלים והאפס אכיפה של חניות לא חוקיות שחוסמות את הכביש ומעכבות את האוטובוסים

מה שנקרא: הרצחת וגם ירשת

ואם יש לי 7 ילדים
אני צריכה להטעין כל פעם 1800 ש"ח
ולפני כל נסיעה לבדוק את המצב ב 9 כרטיסים ....
א. גם אם נוסעים עם 7 ילדים מספיר רב קו אחד לכולם
ב. לא צריך לבדוק לפני כל נסיעה, אם הטענת 200 ש"ח את יכולה ליסוע למשל מב"ב לירושלים 10 פעמים או בתוך העיר 35 פעמים בלי לבדוק לא חייבים לבדוק לפני כל נסיעה

(כן. אני אגואיסטטטט ולא אכפת לי שתושבי הוד השרון ישלמו על נסיעה פנימית אפילו 100 ש"ח.
נושא האשכול היה:
מי יודע מדוע מכל גזירות ממשלת בנט ליברמן מיכאלי לא בוטלה הגזירה המרושעת של ביטול ההנחה בערך הצבור ברב קו
כל מי שיכול לפנות לחברי הכנסת החרדים יבורך
אין שום סיבה שאם יש עיר או שתים חרדיות שנפגעו מהרפורמה יבטלו אותה.
הרפורמה עשתה הרבה צדק ואם יש מקומות שנפגעו צריך לבדוק האם זה צודק ואם לא לתקן את זה אבל אין שום סיבה לבטל את כל הרפורמה גם אם התקשורת החרדית הסבירה לנו שזה ייקר לנו ושזה גזירה מרושעת...
@ישא ברכה אין שום צורך לשים :mad: לכל מי שטוען שהרפורמה טובה אם יש טענות עניניות אפשר לכתוב אותם...

א. גם אם נוסעים עם 7 ילדים מספיר רב קו אחד לכולם
ב. לא צריך לבדוק לפני כל נסיעה, אם הטענת 200 ש"ח את יכולה ליסוע למשל מב"ב לירושלים 10 פעמים או בתוך העיר 35 פעמים בלי לבדוק לא חייבים לבדוק לפני כל נסיעה
א - ממש ממש לא - לא ברכבת הקלה בירושלים ולא ברכבת ישראל (ונראה לי גם לא ברכבלית בחיפה)
ב - אבל כל פעם מחדש אני צריכה לשחזר האם מהנסיעה הקודמת לסבתא (לפני חודש) נסענו גם לאחותי? ואולי גם לבר מצוה של הבן דוד? ורגע - בת ה12 נסעה כבר 2 פעמים לקניות בעיר , ואחיה בן ה11 נסע עוד פעמיים לסבתא השניה ...
את מצליחה לאחוז ראש?

רוב רובם של האנשים שאני מדבר איתם נהנים הרפורמה של מיכאלי וזה הוריד להם משמועתי את מחיר הנסיעות שלהם !!!!!
וגם מי שלא נהנה הודה לי שהוא מסכים שאם יש לו כסף לקנות דירה במודעין וכדו' בשני מליון שקל, לא מגיע לו נסיעה יותר זולה מכל אחד שגר בקריות
כמו כן אנו תמיד טוענים שאנו לא מופלים לטובה (אלא להפך), אז בא ניהיה כמו כולם ואם כולם משלמים 5.5 אז גם אנחנו נשלם

הזוי שצריך לרוץ למרכז המסחרי בשביל לוודא שאני יכול לעלות לאוטובוס ויש לי מספיק כסף...
כאילו אנחנו בשנת 2003, ולא 2023.
כל מי שכותב בפרוג כנראה שיש לו גישה לאינטרנט
תקנו בחמשה שקלים מכשיר להטענת רב קו ביתי
פשוט וקל

מה בין זה לאגאויסטיות?!
מדובר בניק שאינו יכול לנהל כלכלה, וודאי לא מדינה
ונס שאת לא שרת תחבורה
מחילה

נושא האשכול היה ביטול ההנחה בהטענת ערך צבור.
איך זה הגיע לכל הרפורמה זה רק באדיבות המגיבים.

הם רוצים להשאיר את הדברים הטובים - שישאירו.
אבל שיחזירואת ההנחה בערך צבור. וכן שיורידו את מחירי הנסיעות פנימיות כמו שהיה.
ביטול ההנחה בערך צבור הגיע כחלק מהרפורמה (אף אחד לא חשב שהמדינה רק תתן לנו יותר) ברפורמה כמו כל רפורמה או שינוי יש אנשים שמרוצים ויש אנשים שפחות בינתיים זה נראה שבפרוג (אפשר להגיד שדי משקף את הציבור החרדי) יש יותר מרוצים ממתנגדים.
לדעתי אם מירב מיכאלי היתה יודעת כמה אנשים בציבור החרדי ירוויחו מהרפורמה היא לא היתה עושה אותה...
וכן שיורידו את מחירי הנסיעות פנימיות כמו שהיה.
עשו מחיר אחיד לכל הארץ עד 15 ק"מ מחיר מסוים, איפה אתה רוצה שיורידו?

כל מי שכותב בפרוג כנראה שיש לו גישה לאינטרנט
תקנו בחמשה שקלים מכשיר להטענת רב קו ביתי
פשוט וקל
נראה לי שזה היה @TYPE:{programmer} שכתב באשכול המקביל שאין לו אפשרות לחבר התקן למחשב, בגלל בעיות אבטחה או משהו כזה.
ואגב, לא לכולם יש מחשב.

אז הטענתי. נו? ו...
איפשהו אני נתקעת. צריך להיות עם יד על הדופק בדיוק אותו דבר... (ואיך, למען ד', 10 פעמים מב"ב לירושלים ב-200 ש"ח. צריך גם לחזור באופן כלשהו...)
בגוש דן למשל הורידו בחצי שקל
שקר שמפמפמים לא הופך לאמת. הורידו בחצי שקל, ובערך הצבור ההנחה היתה גדולה יותר, כך שלא הורידו לנו כלום. להפך...
הרפורמה עזרה בעיקר לנוסעים הקבועים בתח"צ
ומי שלא? אמור לספוג?
שוב. אין לנו בעיה שתהיה רפורמה. אבל את הערך הצבור תשאירו עם הנחה. זה הוגן, ולו בשל הדרישה להטענה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה