- הוסף לסימניות
מה ההבדל בלניאדו בין ביות מלא לחלקי?
נכתב ע"י טקסטיב;1951155:מה ההבדל בלניאדו בין ביות מלא לחלקי?
נכתב ע"י poto12;1951165:חלקי זה ביות רק ביום
ביות מלא זה גם בלילה
נכתב ע"י אחת אחת 11;1951298:מוזר ביותר, ילדתי בלניאדו לפני כחצי שנה ונזכרתי שאני רוצה ביות מלא רק אחרי יום... הם לא נתנו לי בשום אופן, הם אמרו לי שאפשר ביות מלא רק בחתימה מראש בחדרים מסוימים.
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1950967:בית החולים איכלוב מול לניאדו-מה הייתן ממליצות?? (מבעלות נסיון)
והאם יש מצב להרים טלפון לפני שיוצאים מהבית ולשאול מה המצב בחדרי לידה? נראה לך שמקבלים מענה כנה מבית חולים למצב?
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1950967:בית החולים איכלוב מול לניאדו-מה הייתן ממליצות?? (מבעלות נסיון)
והאם יש מצב להרים טלפון לפני שיוצאים מהבית ולשאול מה המצב בחדרי לידה? נראה לך שמקבלים מענה כנה מבית חולים למצב?
באיכלוב מקבלות החרדיות אוכל של המסעדה היהודית בהכשר הרב לנדא בצהריםנכתב ע"י פקאן;1951363:יש מעלות וחסרונות בכל מקום, באיכילוב אין אוכל כשר ובשבת לא הכי נעים להיות בבי"ח חילוני, מצד שני זה בי"ח ברמה מאד גבוהה, מי שבאה משם ללניאדו מרגישה שלניאדו זה אכסניה (סטאנציע בלע"ז..) בפרט החדרי לידה והמחלקה "המשופצת", ואף אחד לא יבטיח לך שתהיי בחדשה.
נכתב ע"י מלאכי;1951881:באיכלוב מקבלות החרדיות אוכל של המסעדה היהודית בהכשר הרב לנדא בצהרים
ולשתי הארוחות בשבת-כמובן גם בחגים
לא הייתי אומרת שלניאדו זה אכסניה
החדרים באיכילוב ממש לא יותר יפים הם כמו כל חדר בבית חולים דווקא לניאדו הרבה יותר בנק' הזו
אבל בהחלט בלידה מתקדמת הם מעדיפים לשים אותך במחלקה הישנה היום המשופצת
בטענה ששם תוכלי לקבל יותר ימים טענה שלא תמיד ממומשת לא זכיתי אף פעם להיות שם יותר משלוש לילות
אבל באיכילוב אין בכלל אופציה כזו רק אם יוצא לך להשתחרר בשבת או בחג אז את מרוויחה עוד כמה שעות את משתחררת במוצאי שבת
נכתב ע"י מלפפון;1951547:בלניאדן עשיתי ביות מלא.
היתה בחדר עוד אחת בביות.
יום אחד התנוקת שלי צרחה, ובלילה השני התינוק שלה,
כך שזה יצא מאוזן..
לבית חולים אני לא באה לנוח. אלא ללדת ולהתעופף משם עם התינוק ולהנות ממנו.
מאד נהניתי בלניאדו.
בלידה הראשונה הייתי בלניאדו אח"כ לא היה לי את הזמן להגיע לשם וילדתי בעין כרם, בשלישית חזרתי לעין כרם על אף הכשרות מהדרין, כי לא הייתה לי אופציה טובה יותר. אבל האוכל ממש על הפנים, לא מבושל מספיק, קר וכך נשארתי רעבה, לא היה לי מבקרים [גם כן לא בעלי שהוא כהן] למזלי, היה לי את סעודות השבת שמאורגנות שם, [לא יודעת ע"י איזה ארגון] כך, שתלוי ההתארגנות.נכתב ע"י פקאן;1952102:מנות הקרב של המסעדה היהודית ממש לא מספיקות ומשביעות יולדת עם תאבון בריא.. ומה עם הבוקר והערב? מי שאין לה כל הזמן מבקרים שמביאים לה אוכל נשארת ממש רעבה. לדעתי זו טעות שלהם, הם יכולים לעשות מטבח בכשרות מהדרין בדיוק כמו שהדסה בירושלים עשו ולהביא המון יולדות חרדיות.
בחדר לידה היה מצוין! במחלקה היה יחס מדהים, אחיות סימפטיות,אדיבות, נעימות ומכבדות! היה נקי מאד, האוכל היה טעים ובשפע, הייתה סלסלה של שקיות שוקו ועוגת בוקר כל הלילה ועד ארוחת בוקר אם משהי מעונינת. התינוקיה גמישה מאד מלבד שעתיים ביום של ביקור רופא.נכתב ע"י טבעונית;1951831:לא תאמינו. קיבלתי המלצות חמות דווקא על...ביקור חולים.
טוענים שהצוות והמחלקה השתנו באופן דרסטי, ושהיום, כך אמרה לי תומכת לידה, היא ממליצה או על ביקור חולים או על לניאדו. זאת לאחר ששערי צדק, גם מנקודת ראותה המקצועית, ירד מאד.
מה אומרות מנוסות?
בקשר לחדר הלידה - מספיקה לי המלצה זו. אבל מה לגבי המחלקה: יחס, אופי החדרים והמזון, וכן הלאה? נעים שם? (בעבר היה מאד לא...)
איך התינוקיה? ההשגחה, האדיבות של הצוות? מה המדיניות לגבי הוצאת תינוקות מהתינוקיה? (בעבר היה מאד קשוח. אני אוהבת שהתינוק לידי רוב הזמן)
יש ביות? איך זה מתנהל? באותם חדרים עם היולדות האחרות? או בחדרים נפרדים?
איך הפרטיות בחדרים?
ומה קורב בזמני עומס?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים