תותח שיווקי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
נא חוות דעת רק ממי שקרא/ה.
הכוונה תועלתי: אדם יכול לחיות שנים בתחושה שהוא בסדר גמור ואין לו מושג שההתנהגות שלו לא תקינה. ולפעמים גם כשהוא יודע שהוא לא בסדר הוא סבור ש'כולם ככה' וזה עדיין בגדר ה'נורמה' (אם יש דבר כזה נורמה בהתנהגות לא טובה). התכוונתי לשאול אם דרך הספר בעל יכול לזהות בעצמו התנהגויות לא טובות ולעורר את עצמו לשיפור, או שהבעיה המתוארת בספר היא מאלו שאם האדם נגוע בה אין לו כיוון להשתפר.נכתב ע"י עחאי;2271120:השאלה מה הכוונה תועלתי? (לדעת פותחת האשכל)
מעניין או בעל ערך לשינוי.
חסיה ברטלר כותבת בסוף הספר שהוא לא יעזור למי שהוא טיפוסX שעליו הספר מדבר.
אני חושבת שהספר מיועד לעורר ולתת לנשים וגברים במצב זה תקווה, כוח ורצון לשינוי.
ואגב הוא מעניין ומוסיף לכל זוג.
מזתומרת מה נעשה בצד השני? אם לבעל אין זיקה להתנהגות המתוארת, ממילא 'הצד השני' שלו לא חשוף לנושא כלל....נכתב ע"י עט הדר;2271116:שמעתי ג"כ שיש בו תועלת רבה לצד הגברי
לקבל מבט על מה שנעשה בצד השני...
נכתב ע"י חפציבה;2271167:בוודאי שהוא תועלתי גם לגברים
השאלה אם יש בעולם גבר עם סבלנות לקרוא כזה ספר מהתחלה ועד הסוף
אולי צריך לעשות להם גירסה מתומצתת...
אני מזדהה עם מה שנכתב ע"י חפציבה.נכתב ע"י תותח שיווקי;2271169:סטריאוטיפיות.... מי שיכול לשבת על סוגיות 4 שעות ויותר ברצף, מסוגל גם לזה
נכתב ע"י אסתר;2271172:אני מזדהה עם מה שנכתב ע"י חפציבה.
מניסיון בסביבה שלי, את הגברים מענין מה השורה התחתונה, מה התכל'ס.
ולא כל הסחור סחור כולל תיאורי רגשות נוטפים.
לא רואה את בעלי מתיישב לקרוא ספר מסוג כזה.
![]()
נכתב ע"י userit;2271203:א. נשמע מסקרן מאד. אפשר לתאר בקצרה את נושא הספר?
.
נכתב ע"י תקוה;2271347:הספר הזה לא טיפולי במובן הטיפולי של כל ספריה.
קראתי את כל הספרים שלה חוץ מהאחרון, והדעה הנחרצת ששמעת על ההתחרפנות ממש לא נכונה! זה רק עוזר למי שזקוקה ומעניק מושגים ותובנות בתחום הנפש לקוראות שמתעניינות בזה, אבל זה לא מחרפן אף אחד.נכתב ע"י לב הענין;2271368:זה מה שאני תוהה.
שמעתי דעה נחרצת על אחד מספריה, שמי שקוראת אותו מתחרפנת ונזקקת לטיפולים שהיא כותבת עליהם בספר. (הניסוח הוא אחר, אבל די הבריח אותי מקריאה)
הספר הזה לא מכניס לסרטים מפחידים את הקוראת? או שהוא יותר סיפורי וקליל?
נכתב ע"י לב הענין;2271368:זה מה שאני תוהה.
1. שמעתי דעה נחרצת על אחד מספריה, שמי שקוראת אותו מתחרפנת ונזקקת לטיפולים שהיא כותבת עליהם בספר. (הניסוח הוא אחר, אבל די הבריח אותי מקריאה)
2. הספר הזה לא מכניס לסרטים מפחידים את הקוראת? או שהוא יותר סיפורי וקליל?
נכתב ע"י בפוטנציאל;2271758:עדיין לא קראתי..
בקשר ל1. מענין אותי עד כמה סופר/ת אמור או צריך/יכול לקחת אחריות על ספרו והנלווה.
או שתמיד יכול להגיד -"כתבתי סיפור ותו לא. האחריות בעיני הקורא"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים