היית שולחת את עצמך או בני ביתך לטיפול בנפש אצל מי שלמד רק 3 שנים?אני אשמח אם יש למישהו מידע לגבי לימוד פסיכותרפיה - טיפול רגשי, של מכון תפארת שלום
האם זה מכון מוסמך האם הלימודים מקיפים והאם התעודה שלהם שווה משהו.
תודה מראש
אני לא חושבת שזו השאלה המדויקת, כי לצורך הענין גם מטפלות באומנות לא למדו תוכן טיפולי יותר משלוש שנים. הנושא פה הוא התכנים המועברים בקורס פסיכותרפיה שאינו מבוקר ואין אפשרות לדעת האם וכמה הוא מקצועי ומקיף באמת ואינו מחסיר נושאים חיוניים, כיוון שהוא לא עומד בקריטריונים המקובלים.היית שולחת את עצמך או בני ביתך לטיפול בנפש אצל מי שלמד רק 3 שנים?
מטפלות באומנות שלמדו 3 שנים דינם אותו הדבר (הן גם מחויבות בתואר)אני לא חושבת שזו השאלה המדויקת, כי לצורך הענין גם מרפאות באומנות לא למדו תוכן טיפולי יותר משלוש שנים. הנושא פה הוא התכנים המועברים בקורס פסיכותרפיה שאינו מבוקר ואין אפשרות לדעת האם וכמה הוא מקצועי ומקיף באמת ואינו מחסיר נושאים חיוניים, כיוון שהוא לא עומד בקריטריונים המקובלים.
את לא תשלחי מישהו יקר לך לטיפול באומנות? תשלחי רק לעו"ס קליני או פסיכולוג?מטפלות באומנות שלמדו 3 שנים דינם אותו הדבר (הן גם מחויבות בתואר)
התעודה אינה מוכרת, המכון אינו מוסמך.אני אשמח אם יש למישהו מידע לגבי לימוד פסיכותרפיה - טיפול רגשי, של מכון תפארת שלום
האם זה מכון מוסמך האם הלימודים מקיפים והאם התעודה שלהם שווה משהו.
תודה מראש
מהו מקום רשמי? עם תואר? או לימודי תעודה בלבד? (יש למשל לימודי תעודה של וינגייט או אריאל שהם מקומות מאוד רשמיים אך ללא תואר)את לא תשלחי מישהו יקר לך לטיפול באומנות? תשלחי רק לעו"ס קליני או פסיכולוג?
אני עובדת במקום טיפולי סופר מקצועי, וכמה מהמטפלות הטובות ביותר בו הן מטפלות באומנות לסוגיה, שלמדו כמובן במקום רשמי. אני לא רואה הבדל בינן לבין עו"סיות קליניות.
ספציפית אני מדברת על לימודי תואר.מהו מקום רשמי? עם תואר? או לימודי תעודה בלבד? (יש למשל לימודי תעודה של וינגייט או אריאל שהם מקומות מאוד רשמיים אך ללא תואר)
לא אומרת שאין בעלי מקצוע טובים שאין להן תואר, אבל אם יש, הם נדירים ולפעמים כואב שלא מכירים בהם ולא מקבלים את השכר שבאמת מגיע להם.את לא תשלחי מישהו יקר לך לטיפול באומנות? תשלחי רק לעו"ס קליני או פסיכולוג?
אני עובדת במקום טיפולי סופר מקצועי, וכמה מהמטפלות הטובות ביותר בו הן מטפלות באומנות לסוגיה, שלמדו כמובן במקום רשמי. אני לא רואה הבדל בינן לבין עו"סיות קליניות.
כנראה לא הבנת אותי... אני מדברת על לשלוח ילד למטפלת באומנות רק עם תואר. תקראי שוב את התגובות שלי.לא אומרת שאין בעלי מקצוע טובים שאין להן תואר, אבל אם יש, הם נדירים ולפעמים כואב שלא מכירים בהם ולא מקבלים את השכר שבאמת מגיע להם.
אבל את מבינה שלימודי תעודה שלא נדרש שום דבר מקדים ואין סינון קפדני וכמובן תוכן לימודי מפוקח, א״א לדעת מי הן התלמידות ומה טיבן.
גם אני חושבת לפע׳ שאני יודעת יותר מהרופא ילדים שלנו… אז לכן זה אומר שרופא לא חייב להיות עם הסמכה של רופא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //