ממליצה לך לנסות את השיטה הזו: https://ways2learn.co.il/blog/מחפשת נואשות עזרה כיצד להצליח ללמוד מילים באנגלית
ניסיתי כבר הכל.
אבל הריכוז מתעופף בשניות.
תודה רבה.
עצות מעולות!את יכולה להעביר את המילים לכרטיסים צד אחד את רושמת באנגלית ובצד השני בעברית. כל יום תבחני את עצמך אם את יודעת מה שאת לא יודעת תשימי בצד אחד ואת מה שאת יודעת בצד השני. כמובן את מה שלא ידעת תחזרי על זה ולמחרת שוב לבדוק... ככה תוסיפי עוד מילים ועוד מילים לכרטיסים.
דבר נוסף מאד חשוב להשתמש עם המילים שאת לומדת במשפטים / בשיחה עם משהו לא ללמוד אותן בצורה יבשה.
ללמוד אותם עם הקשר, בעיקר עובד אם מרכיבים איתם משפט שמגרה את הדמיון.מחפשת נואשות עזרה כיצד להצליח ללמוד מילים באנגלית
ניסיתי כבר הכל.
תודה רבה.
רוצה נדבר בטלפון- נעזור אחת לשניה,,,מחפשת נואשות עזרה כיצד להצליח ללמוד מילים באנגלית
ניסיתי כבר הכל.
תודה רבה.
את רצינית?רוצה נדבר בטלפון- נעזור אחת לשניה,,,
איך נעשה את זה?הכי רצינית-
זה הלימוד הכי גדול.
לקחת מילים ולהכניס אותם לשיחה.
זה מה שעושים בכל הקורסים.
אם בא לך אז בכיף
אני איתך באותה סירה-
מפחיד לי מדי.תוכלי לשלוח לי מייל?
או לרשום את המייל שלך וישר למחוק.
אני פה- את יכולה לשלוח
יש לך ספרים ממולצים או קישורים לפודקאסים באנגלית..?בלת"ק
דרך הלימוד של לשבת ולשנן מילים זה הדרך הכי יבשה, משעממת ומורטת עצבים שיש
ב"ה יש לי אנגלית גבוהה ואני יכולה לומר לך שאת רוב האוצר מילים שלי למדתי משירים, ספרים, פודקאסטים וכו'
וכמו שאמרו פה שזה יהיה על נושאים שמעניינים אותך ולא לקרוא/לשמוע רק כי זה באנגלית
למידה באופן הזה גם נותנת לך להגות את המילים בצורה נכונה, להבין את השפה המדוברת, להרכיב משפטים, ביטויים וכו'
כי לשבת על מילים ולנסות לצרף לזה את כללי הדקדוק כדי להצליח לדבר זה עדיין קשה מאוד.
בכללי חושבת שצורת הלימוד בבתי הספר והסמינרים חייבת להשתנות, לא הגיוני שלומדים אנגלית 10 שנים ויוצאים עם מה שיוצאים...
יש את meaningful people podcastיש לך ספרים ממולצים או קישורים לפודקאסים באנגלית..?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים