וואו,וְאֵין תְּקוּמָה לִפְסִיעָה שֶׁהִרְחַקְתְּ
שָׁנִים לֹא שָׁבוֹת בְּמִשְׁפָּט
וְיֵשׁ מְחִילָה לְהַגִּיד שֶׁאָהַבְתְּ.
וּמַבָּט שֶׁיַּחְזִיר מִקָּרוֹב.
תודה רבה!!! איזה כיף!!וואו,
בד"כ משירים בסגנון כזה אני פחות מתלהבת,
אבל זה וואו אמיתי.
ובסוגריים-
נראה לי שלקחתי את זה לכיוון רחוק מדי, מעניין אותי מאוד למה התכוונה המשוררת הדגולה... אפשר?
2 שורות שמבטאות את עומק הנתק. הפגיעה.וְאֵין תְּקוּמָה לִפְסִיעָה שֶׁהִרְחַקְתְּ
שָׁנִים לֹא שָׁבוֹת בְּמִשְׁפָּט
וְיֵשׁ מְחִילָה לְהַגִּיד שֶׁאָהַבְתְּ.
וּמַבָּט שֶׁיַּחְזִיר מִקָּרוֹב.
חשבתי שזה על שנאה עצמית,אשמח לשמוע לאן זה לקח אותך, מענין ...
וואי כיון מענין.חשבתי שזה על שנאה עצמית,
אבל ההגיון שלי טען בכל פה שאנשים לא מפרסמים כזה שיר על כזה נושא...
מחממת לב שאת!!אין לי מילים
רק וואו
לא שבעה מלקרוא שוב ושוב
מחכה לעוד כאלה
מצמרר!אמר רבי בנימין | ר.א.
אבדתי את עצמי לדעת
אמרתי רבי בנימין
שמתי פרוטה לצדקה
אבל אין לי
מחפשים
תודה רבה!מצמרר!
איה! דוקר!אמר רבי בנימין | ר.א.
אבדתי את עצמי לדעת
אמרתי רבי בנימין
שמתי פרוטה לצדקה
אבל אין לי
מחפשים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים