נכתב ע"י qwerrrewq;2157278:Event Viewer בדקת ?
הוא מנסה בכלל למשוך Policy ?
נכתב ע"י qwerrrewq;2157298:בתחנת קצה.
כןנכתב ע"י asf;2157286:מדובר בסרבר?
נכתב ע"י Mendy R;2157328:Event Type: Information
Event Source: SceCli
Event Category: None
Event ID: 1704
Date: 12/07/2016
Time: 12:17:11
User: N/A
Computer: MEXP-16
Description:
Security policy in the Group policy objects has been applied successfully.
אין שום Event ובדקתי במחשב ברשת (VLAN) של השרת יש כן Event על זה שהצליח לעדכן את הפוליסי.נכתב ע"י qwerrrewq;2157486:אין לך שם שום Events אחרים ?
אני רוצה להחיל כל מיני, אבל כרגע זה של קיצורי דרך.על איזה Policy מדובר ?
לא הבנתי את השאלה?נכתב ע"י qwerrrewq;2157521:איך בדיוק החלת את הפוליסי, באיזו שיטה ?
כן (במקרה שלי זה User's), ואותו User כשהוא נכנס למחשב באותו רשת (VLAN) של השרת הוא מקבל את ה Policy (קיצורי דרך) אבל כשהוא ברשת (VLAN) אחר הוא לא מקבל את ה Policy (קיצורי דרך).נכתב ע"י qwerrrewq;2157584:הבנתי, מחשבים אחרים ב OU מקבלים את ה Policy ?
כן, ואצל כולם ב VLAN המקורי חל ה Policy.נכתב ע"י qwerrrewq;2157626:ניסית עם אותו User בכמה מחשבים ב VLAN המקורי ?
ה DHCP ב VLAN הרגיל הוא ע"י השרת שהוא גם ה DC וכו', אבל ב VLAN האחרים שם זה מוגדר (לא אני הגדרתי לכן אני לא יודע בדיוק) שיקבל DHCP לא מהשרת שלנו אלא ע"י ה Switch (שהוא לא בדיוק Switch רגיל (SRX) אלא משהו חכם יותר).נכתב ע"י qwerrrewq;2157657:תסביר את מה שכתבת בסוגריים בבקשה .
תודה.נכתב ע"י qwerrrewq;2157685:כתבת את התשובה בעצמך, שם כנראה נעוצה הבעיה, להסביר לך איך לפתור את זה מפה אני לא יכול לצערי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //