אמא של אלי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני מתלבטת אם להצטרף
מה אומרים?
מה אני מקבלת מהם?
מה אומרים?
מה אני מקבלת מהם?
הגנה על העובד זה אף פעם לא משתלם כי כולם יודעים שאם תתלונני על הרשת אן החינוך העצמאי תמצאי את עצמך "פתאום" בחוץ אלא אם את הולכת לעזוב ולא אכפת לך להשרףדבר ראשון, יש לך הגנה על הזכויות שלך (או לכל הפחות קלף מיקוח) לדוגמא ישנם מוסדות שנוהגים לפטר עובדים כל שנה בשביל שלא יהיה להם ותק, אך אם את בחופשת מחלה או בהריון אפשר לבטל את הפיטורין ע"י פנייה להסתדרות המורים (וזה עובד פלאים-מניסיון).
דבר שני יש את הכרטיס של ההטבות אמנם הוא לא כ"כ משתלם, אך הוא נחמד מאוד, (מתנות יומולדת וכו').
דבר שלישי ניהול חשבון בנק-בבנק מסד (לא חייב, כמובן...) למורים החברים בבנק יש תנאים טובים בניהול חשבון ובלקיחת הלוואות ומשכנתאות (לא מניסיון שלי, אך ידיד אמר לי שקיבל משכנתא טובה בבנק מסד יותר מאשר כל הבנקים)
הם נותנים לך יועץ משפטי שתדע בדיוק מה הזכויות שלך וזה גם בארגון המורים של אגודת ישראלהגנה על העובד זה אף פעם לא משתלם כי כולם יודעים שאם תתלונני על הרשת אן החינוך העצמאי תמצאי את עצמך "פתאום" בחוץ אלא אם את הולכת לעזוב ולא אכפת לך להשרף
בגדול אין בזה הרבה שימוש חוץ מההורדה בתלוש
מה זה יעזור ליהם נותנים לך יועץ משפטי שתדע בדיוק מה הזכויות שלך וזה גם בארגון המורים של אגודת ישראל
לא רציתי לכתוב זאת בפירוש אבל אין לי ברירה, מי שעובד במוסד בהנהלה חרדית אין לו מה לעשות בהסתדרות, רק במוסד בהנהלה חילונית יש השפעה להגנה על זכויות העובד.הגנה על העובד זה אף פעם לא משתלם כי כולם יודעים שאם תתלונני על הרשת אן החינוך העצמאי
הוא אשר דיברתי....בגדול אין להסתדרות מורי אגודת ישראל שום משמעות למורות עצמן.
גם כשהתקשרתי לברר מהן זכויותיי לגבי ענין מסוים לא נתנו לי פרטים בשום אופן.
גובים כל השנה 24 ש"ח, ובפסח נותנים שי על סך 450 ש"ח. (שובר בחנויות ספציפיות......
ומה ש @אלי @@@ כתב לעיל ברכל וקניון רפאלי, בגלל שרובם מממשים את השובר בחנויות הללו,
כי ההיצע...)
אין אפשרות להעז. כי טכנית- הסתדרות המורים לא מצרפת מהחינוך העצמאי, אין להם הסכם איתם.מי שמעז לחשוב על כך כבר מוצא את דרכו החוצה, לפני שהוא פונה לנציג לבטל פיטורין......
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים