קניתי דרך זהקניתי השבוע השתמשתי פעם ראשונה. קשה לי להשוות למוצרים אחרים כי זה השואב שוטף הראשון שלי.
בכמה דקות מנקה את הבית. לא הייתי אומר כמו ספונג'ה אבל בהחלט בית נקי. עד היום "שלחתי" את השואב הרובוטי שלי לשאוב הכל ואחר כך עשיתי ספונג'ה. התוצאה הייתה יותר טובה אבל זה הצריך להמתין לעבודת השואב וכמובן העבודה הפיזית.
אבל אדרבה מעניין אותי איך המוצרים האחרים. אשמח לשאלות ספציפיות
יש מצב שזה אמיתי?
טינקו ב-950 ש"ח+משלוח??
שימי לב מוכר חדש מלפני חודשיים ללא תגובות על שום דבר (חוץ משניים) בדרך כלל לא אמין![]()
TINECO Smart Floor Cleaner V7 Lie Flat Anti Hair Tangling Heimgebrauch - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יתאים לבית עם ילדים אחרי ארוחת צהריים? בדיוק באתי לקנות דרימי 14 ומתלבטת האם יענה לי על הפונקציות במקוםקניתי השבוע השתמשתי פעם ראשונה. קשה לי להשוות למוצרים אחרים כי זה השואב שוטף הראשון שלי.
בכמה דקות מנקה את הבית. לא הייתי אומר כמו ספונג'ה אבל בהחלט בית נקי. עד היום "שלחתי" את השואב הרובוטי שלי לשאוב הכל ואחר כך עשיתי ספונג'ה. התוצאה הייתה יותר טובה אבל זה הצריך להמתין לעבודת השואב וכמובן העבודה הפיזית.
אבל אדרבה מעניין אותי איך המוצרים האחרים. אשמח לשאלות ספציפיות
יש כאלה שיש להן דרימי ומתחרות במספר החודשים שלא שטפו את הבית בכללמכל הסיפורים למעלה גם על המכשירים היקרים... זה גורר סמרטוט עם הרגל... זו שופכת מים חמים על הכתמים.... זו שוטפת רגיל וגורפת עם השואב... כנראה אין תחליף לשטיפה כשיש לכלוך רציני. המכשירים האלה טובים לשטיפה קלה או ניגוב יומיומי.
מחליף את מה שעשיתי קודם - שולח את השואב הרובוטי ואחר כך מעביר ניגוב. ככה זה פשוט בפעם אחת. וגם.... הילדים עושים את זה חחחח
אשמח לשמוע אם מישהו שחושב אחרת....
היי.. קניתי את הדגם m3 מאליאקספרס אשמח לעזרתך איך מתפעלים אותו? באיזה חומר את משתמשת? איזה לחצן זה שואב ואיזה שוטף? אשמח לתגובתך..אשמח לדעת אם שווה ?
למישו יש אותו?
אין לי אותו,היי.. קניתי את הדגם m3 מאליאקספרס אשמח לעזרתך איך מתפעלים אותו? באיזה חומר את משתמשת? איזה לחצן זה שואב ואיזה שוטף? אשמח לתגובתך..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים