אני יכנס וישאל את המוכרת על המכונת חריטה?תחפשי בחנויות כג "שמחונים" וכו
הם הרי חורטים על ברכונים וכו
לשימוש מסחרי?גיסי קנה את זה
הוא מרוצה++
מכונת חריטה שאפשר לחבר למחשב והיא חורטת את התמונה שבמחשב
ק.ש
![]()
82.87US $ 30% OFF|Cnc 3018 Pro Laser Engraver 10w/15w Laser Cnc Milling Machine 3 Axis Grbl Control Laser Engraving Machine Diy Wood Router - Wood Router - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
יש לו שימוש מסחרילשימוש מסחרי?
אפשר לנסות לחרוט על משהו 10 פעמים עד שיוצא טוב ואם המחיר זול אז יכול להיות שהקונה יהיה מרוצה
אב אם זה לעסק שצריך להדפיס בכמויות על מוצרים יקרים זה מצריך יותר בדיקה לעומק
אשמח לשמוע האם השימוש בזההוא לכמויות /לקוחות, או לשימוש אישי
יש לו מייל שאפשר לשאול אותו יותר פרטים על המכונה?גיסי קנה את זה
הוא מרוצה++
ק.ש
![]()
82.87US $ 30% OFF|Cnc 3018 Pro Laser Engraver 10w/15w Laser Cnc Milling Machine 3 Axis Grbl Control Laser Engraving Machine Diy Wood Router - Wood Router - AliExpress
יש לך מייל?אני יודעת שאחד מבני המשפחה של "מילר הוצאת ספרים"
מפתח כל הזמן מכונות הטבעה וכו'
המכונה של שמחונים היא מהפיתוח שלו
אתם יכולים להכנס (גם וירטואלית) לאחת החנויות של מילר ולבקש פרטים
בהצלחה!
הקישור חסום לי, מה המחיר?גיסי קנה את זה
הוא מרוצה++
ק.ש
![]()
שאלתו אותויש לו מייל שאפשר לשאול אותו יותר פרטים על המכונה?
אני חושבת שיותר אמין לקנות מאמזון מה גם שדרך אמזון את כבר משלמת מיסים והכל מראש..הקישור חסום לי, מה המחיר?
אפשר לצרף כאן קובץ עם פרטי המכשיר?
חבל.. מזונותיו של אדם קצובים לו..שאלתו אותו
יש לו חנות ואינו מעוניין למסור פרטים בשוק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //