יותר מחליק ממט, אבל פחות מחליק מ'משי' או מבריק.האם ריצוף לפאטו הוא מחליק?
לא יודע מה הם מחפשים. אולי אפשר גם לרצף עם ריצוף נגד החלקה...האם מתאים לזוג מבוגר?
משי יותר מחליק מלפאטו?יותר מחליק ממט, אבל פחות מחליק מ'משי' או מבריק.
לא יודע מה הם מחפשים. אולי אפשר גם לרצף עם ריצוף נגד החלקה...
נראה לי שמשי מחליק יותר מלפאטו.משי יותר מחליק מלפאטו?
לא בהכרח. מבריק הוא R7. מט הוא R8-9. יש גם R10 לאמבטיה (עם 3 דרגות) וR11 שהוא הכי מחוספס-למקלחת.ריצוף נגד החלקה הוא מט?
מה ה-R של לפאטו ומה ה-R של משי?לא בהכרח. מבריק הוא R7. מט הוא R8-9. יש גם R10 לאמבטיה (עם 3 דרגות) וR11 שהוא הכי מחוספס-למקלחת.
מR10 ומעלה נחשב ריצוף נגד החלקה.
מעניןאפילו על הכביש אפשר להחליק... לא נראה לי יש ריצוף שלא מחליק.
תלוי בהרבה גורמים.
לי יש לאפטו בדרך כלל לא מחליק אבל כשהרצפה רטובה או נקייה מידי או שדורכים על משהו הילדים (וגם אני) מחליקים.
לגבי ניקיון לא מרוצה בכלל הריצוף ממש בולע את הלכלוך וצריך ממש לגרד ולשפשף עם חומרים כמו מסירי שומן.
לא יודע.מה ה-R של לפאטו ומה ה-R של משי?
גם לנו יש לפאטו, בכלל לא בולע לכלוך.לגבי ניקיון לא מרוצה בכלל הריצוף ממש בולע את הלכלוך וצריך ממש לגרד ולשפשף עם חומרים כמו מסירי שומן.
עניין של טעם. לדעתי מבריק הכי יפה (כמובן צריך לבחור גם צבע ודוגמא יפים).ומה עדיף מבריק או משי/לפאטו?
ברור שהכי מתאים זה 1.20חייבת עיצה דחופה איזה גודל ארחים מתאים לבית עם חלל גדול מאוד? ומה עדיף מבריק או משי/לפאטו?
פריד בבני ברקמי יכולה להמליץ על חנות לא יקרה של ריצוף של מטר בגוון של בז' עם עורקים. עדיפות למבריק.
גרתי בדירה שכורה עם ריצוף מבריק מהקבלן (אולי לא איכות הכי נמוכה, אבל כנראה שלא מדובר באריחים יקרים מדי, בעל הדירה אמר שהשדרוג למבריק עלה רק 2,000 ש"ח אולי בגלל המיגון)יש משהי שהתנסתה עם ריצוף מבריק ויכולה לענות לי:
אחרי כמה זמן יש שריטות על הריצפה?
האם זה קורה משחיקה רצינית כמו בימבות ודברים חזקים אחרים או מפעילות פשוטה כמו הוזזת שולחן/כיסא?
אם יש לך ריצוף מבריק האם היית חוזרת ועושה שוב כזה סוג?
למשפחה עם ילדים גדולים סוג כזה של ריצוף מהווה פחות בעיה של שריטות /ליכלוך וכו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //