- הוסף לסימניות
אגרטל נראה לכם בעיה?משום מה זכרתי שלא, אבל מדפדוף בהזמנות שלי מסתבר שכן
![]()
2 stücke E27 E14 Retro Edison LED Glühlampe Lampe AC220V Glühbirne C35 G45 A60 ST64 G80 G95 G125 glas Birne Vintage Kerze Licht - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
הגיע עטוף כיאות, שלם ויפה. [ק.ש.]![]()
4-20Pcs LED kerze lampe 9W E27 E14 B22 Led-lampe Bombillas AC 220V Lamparas Lampe für home Office Dekoration Beleuchtung für Zimmer - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
חוץ מהנ"ל קניתי גם שעוני יד - והגיעו שלמים.
אבל- תמיד מומלץ לצלם את רגע פתיחת האריזה למקרה שמגיע ח"ו שבור
ולקבל החזר ביתר קלות!
הם יודעים לארוז את המוצרים בצורה שלא ייפגעו למרות הכל, אבל ממליצה לבחור בחנות מומלצת שיש עליה עדויות של קונים. אם תתנו לי קישור אעזור בע"ה.אגרטל נראה לכם בעיה?
אם תתנו לי קישור אעזור בע"ה.
אפשר קישור לחנות או למוצר?קניתי צלחת למיקרוגל והגיע מנותץ לגמרי
ביקשתי שישלחו לי שוב והגיע מנותץ שוב...
לא היכפת לי אגרטל אחר לאותה מטרהאם תתנו לי קישור אעזור בע"ה.
בקישור זהה מישהו כתב שזה מאוד קטן, אבל בכלליות, אין בכלל חוות דעת אז א"א לדעת איך יגיע.גדל לנו עץ קטן![]()
אבוקדו זרע אצבער אגרטל צומח עבור צמח עבור משרד שולחן עבודה אביזר פנים בית תפאורה יום הולדת אדניות מתנות בנות - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אין זה הסוג / סגנון היחיד הנורמאלי שמצאתי....
זה מ 2018אפשר קישור לחנות או למוצר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים